Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Ψάχνοντας ένα μεγάλο “διπλό”!

Παναθηναϊκός: Ψάχνοντας ένα μεγάλο “διπλό”!

gist

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τρίτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς για τα πλέι οφ της Euroleague. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1, με τους “πράσινους” να κυνηγούν το πολυπόθητο break.

Μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη ψάχνει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να βρεθεί μία ανάσα από το Final Four της Euroleague. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει (απόψε 19:45, Novasports 2) τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, με στόχο να την… πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, δηλαδή να της «σπάσει» την έδρα και να πάρει εκ νέου το πλεονέκτημα για παρουσία στη μεγάλη γιορτή του Βελιγραδίου.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα κληθεί να αποφασίσει ποιον εκ των Λοτζέσκι ή Λεκαβίτσιους θα αφήσει εκτός δωδεκάδας, μιας κι η παρουσία του Ρίβερς μοιάζει δεδομένη.

Από την πλευρά τους, οι Μαδριλένοι θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι, μιας κι όπως δήλωσε κι ο Πάμπλο Λάσο, ο Σέρχιο Γιουλ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο ηγέτης της Ρεάλ επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του κι είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να προκριθεί στο Final Four.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…