Κεντρική NBA Ο σοκαριστικός τραυματισμός του ΜακΚό σημάδεψε τη νίκη των Ουόριορς (vid)
NBA

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του ΜακΚό σημάδεψε τη νίκη των Ουόριορς (vid)

nba1

Το Γκόλντεν Στέιτ επέστρεψε στις νίκες… Οι Ουόριορς επιβλήθηκαν 112-96 των Κινγκς στο Σακραμέντο και έβαλαν τέλος σε ένα σερί τριών ηττών, ωστόσο την αναμέτρηση «σημάδεψε» ο τραυματισμός του Πάτρικ ΜακΚό. Ο αναπληρωματικός γκαρντ των «πολεμιστών» έπεσε άτσαλα με τη μέση στο έδαφος μετά από επαφή του με τον Βινς Κάρτερ, με αποτέλεσμα να σφαδάζει από τον πόνο. Παρέμεινε γι’ αρκετά λεπτά στο παρκέ και όσο το δυνατόν πιο ακίνητος, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Γκόλντεν Στέιτ με 27 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Κλέι Τόμπσον με 25.

Στο μεταξύ, η Βοστώνη επικράτησε 110-99 του Τορόντο, στη «μονομαχία» των δύο καλύτερων ομάδων της περιφέρειας του Ατλαντικού, και έφτασε τις έξι σερί επιτυχίες. Οι Σέλτικς «έκλεισαν» το παιχνίδι με επιμέρους σκορ 20-7, το οποίο τους χάρισε τη νίκη. Τους «Κέλτες» οδήγησαν στην επίθεση ο Μάρκους Μόρις που πέτυχε 25 πόντους και ο Τζέισον Τέιτουμ που πρόσθεσε 24, ενώ πρώτος σκόρερ των Ράπτορς ήταν ο ΝτεΜάρ ΝτεΡοζάν με 32 πόντους.

Τα αποτελέσματα:

Ουάσινγκτον-Σάρλοτ 107-93

Νέα Υόρκη-Ντιτρόιτ 109-115

Βοστώνη-Τορόντο 110-99

Μαϊάμι-Μπρούκλιν 109-110 (παράταση)

Σακραμέντο-Γκόλντεν Στέιτ 96-112

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…