Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “O Παναθηναϊκός συνεχίζει να παλεύει”

“O Παναθηναϊκός συνεχίζει να παλεύει”

Λάσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης αν και κατάφερε να προηγηθεί με διψήφια διαφορά, δυσκολεύτηκε αρκετά να κερδίσει τον Παναθηναϊκός. Ο προπονητής της “Βασίλισσας”, Πάμπλο Λάσο, σημείωσε μετά το ματς ότι ήταν αρκετά σφικτό το παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι το “τριφύλλι” είναι μία ομάδα που συνεχίζει να παλεύει.

Αναλυτικά:

“Νομίζω ότι ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήταν δύσκολο. Νομίζω ότι είχαμε ένα συμπαγές πρώτο ημίχρονο, χωρίς να ήταν κάτι εξαιρετικό, ενώ χάσαμε κάποιες βολές. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο και πήραμε κάποιες διψήφιες διαφορές, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που συνεχίζει να παλεύει. Επέστρεψαν δύο φορές στο παιχνίδι. Γι’ αυτό στο τέλος, θα έπρεπε να διαχειριστούμε διάφορες καταστάσεις, όπως τα φάουλ.

Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας και βρήκαμε ανοικτά σουτ. Νομίζω ότι ο Κάρολ ήταν το εξαιρετικός στο τέλος, αλλά νομίζω ότι όλη η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια. Ο Σέρχιο Γιουλ είναι ένα από εμάς, ένας της Ρεάλ Μαδρίτης. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε μαζί μας ξανά. Ενδεχομένως να τον πιέσαμε λίγο. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε και χαρούμενος με αυτά που μας έδειξε σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…