Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Νέο μεγάλο πρόστιμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Νέο μεγάλο πρόστιμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

giannakopoulos 2

Σταματημό δεν έχουν οι τιμωρίες και τα πρόστιμα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα. Η διοργανώτρια αρχή γι ακόμη μία φορά τιμώρησε τον ισχυρό άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ για την παρουσία του στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το πρόστιμο είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα.

Συγκεκριμένα, η Ευρωλίγκα επέβαλλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόστιμο της τάξεως των 180.000 για την παρουσία του στο “Νίκος Γκάλης” στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι το τρίτο χρηματικό πρόστιμο στον ισχυρό άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ και είναι και το πιο υψηλό.

Ο Γιαννακόπουλος είχε τιμωρηθεί με 120.000 ευρώ για την παρουσία του στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ, αλλά και με 60.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι τιμωρημένος με 5 μήνες αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά δεν αγνοεί την τιμωρία του, θεωρώντας την άδικη.

Το σχετικό έγγραφο του τελευταίου προστίμου έχει την υπογραφή του ίδιου του Τζόρντι Μπερτομέου, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ο κόουτς Μπαρτζώκας άνοιξε τα χαρτιά του

Έτσι θα παίξει το… ελληνικό πόκερ ο Μπαρτζώκας. Το ματς με τον Προμηθέα ήταν εξίσου αδιάφο…