Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπόγρης: “Σε αυτά τα ματς παίζεις και με ένα πόδι”

Μπόγρης: “Σε αυτά τα ματς παίζεις και με ένα πόδι”

antanas kavaliauskas zalgiris kaunas olympiakos

Ο Γιώργος Μπόγρης πριν το δεύτερο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας υπέστη μερική ρήξη μηνίσκου, αλλά αποφάσισε να αγωνιστεί κανονικά στο ματς. Ο σέντερ του Ολυμπιακού έβαλε και αυτός το λιθαράκι του στη νίκη και μετά το ματς δήλωσε ότι σ΄αυτά τα ματς παίζεις και με ένα πόδι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη κάμερα της NOVA:

“Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, η νίκη ήταν μονόδρομος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη και την μαγευτική ατμόσφαιρα. Με πάγους χωρίς πάγους, με ενέσεις χωρίς ενέσεις, πρέπει να τα καταθέσουμε όλα. Μαζευτήκαμε στις 18 Αυγούστου και όλα κρίνονται σε αυτές τις δύο εβδομάδες. Ο στόχος άλλωστε είχε μπει από την προηγούμενη χρονιά, όταν ανακοινώθηκε ο προορισμός.

Θα πάμε στη Λιθουανία για να πάρουμε μια πρόκριση που μας αξίζει. Η ομάδα έχει τρομερό κλίμα, όλοι θα έκαναν ένα βήμα μπροστά, ο ένας παίζει για τον άλλο και σήμερα το αποδείξαμε και με το παραπάνω. Κάπου είχαμε χάσει τον δρόμο μας, όμως ο Βασίλης μας ξανά έβαλε στον σωστό δρόμο. Όταν σηκώνεσαι σε τέτοια ματς για να μπεις στο γήπεδο, δεν καταλαβαίνεις πόνους, παίζεις και με το ένα πόδι. Είμαι χαρούμενος που πήραμε την νίκη. Από τη στιγμή που είδα ότι μπορούσα να βοηθήσω, εύχομαι να το έκανα σήμερα, ήταν σημαντικό να το κάνω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…