Κεντρική Διεθνή Μπαρτζώκας: ”Περιμένουμε τα αποτελέσματα των άλλων.”

Μπαρτζώκας: ”Περιμένουμε τα αποτελέσματα των άλλων.”

xavi pascual giorgos bartzokas

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρει πως η Χίμκι δεν κρατά την τύχη στα χέρια της, όσο αφορά την τελική της κατάταξη στην βαθμολογία της Euroleague αλλά και την επιλογή αντιπάλου και τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει την νίκη παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην Ισπανία αλλά επίσης ανέφερε ότι η Χίμκι εξαρτιέται από αποτελέσματα άλλων ομάδων ώστε να δει σε ποια θέση θα τερματίσει στην Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας: ”Τώρα έχουμε έξι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τρεις από αυτούς δεν θα παίξουν και τρεις άλλοι είναι αμφίβολοι. Στην πρωινή προπόνηση θα δούμε εάν μπορέσουν να αγωνιστούν. Οπότε, αυτή δεν είναι μία συνηθισμένη κατάσταση για εμάς αλλά φυσικά δεν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας επειδή εξαρτιόμαστε από αποτελέσματα άλλων ομάδων, σχετικά με το σε ποια θέση θα καταλήξουμε. Τέλος πάντων, θα προσπαθήσουμε με όσους έχουμε να κερδίσουμε.

Η Μπαρτσελόνα έχει ταλέντο. Ακόμα και όταν παίζουν χωρίς πίεση, έχουν αποδείξει πως επιθετικά πως μπορούν να δημιουργήσουν και να σκοράρουν.  Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πως έχουν παίκτες που ξέρουν από μπάσκετ. Συγχρόνως πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Βασικά πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα επειδή εάν παίξουν το παιχνίδι τους θα βάλουν πολλούς πόντους. Η καλή άμυνα και η συγκέντρωση θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, όποιες και να είναι οι συνθήκες, για να δούμε στο τέλος σε ποια θέση θα καταλήξουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…