Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: “Όλες οι ομάδες προσπάθησαν να αποφύγουν την όγδοη θέση “

Μπαρτζώκας: “Όλες οι ομάδες προσπάθησαν να αποφύγουν την όγδοη θέση “

bartzokas

Ο προπονητής της Χίμκι, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στην επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκας για τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ τόνισε πως όλες οι ομάδες ήθελαν να αποφύγουν να τερματίσουν στην όγδοη θέση για να μην αναμετρηθούν στα πλέι οφ με την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας κόουτς:

“Όλες οι ομάδες προσπάθησαν να μπουν στα πλέι οφ. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή που συμμετέχουμε. Από την άλλη, από όλες τις ομάδες στα πλέι οφ, όλοι προσπάθησαν να αποφύγουν την όγδοη θέση επειδή θα χρειαζόταν να παίξουν με την καλύτερη ομάδα. Κατά τη γνώμη μου η ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερη ομάδα τα τελευταία έξι ή επτά χρόνια.

Φαίνεται άλλωστε και από την κατάταξη. Από την άλλη πλευρά, τον τελευταίο μήνα δεν ήμασταν υγιείς και παίζαμε με απουσίες. Οπότε δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε την όγδοη θέση. Αλλά ξανά, είχαμε πάνω από τέσσερις παίκτες τραυματίες σε κάθε ματς. Σχετικά με την σειρά, τα πάντα βασίζονται στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως κάνουμε πάντα, ως ένα ξεχωριστό.

Παίζουμε εκτός έδρας με μία δυνατή ομάδα, οπότε πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για εμάς είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε. Οπότε πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, όπως και να ελέγξουμε τις ειδικές καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια του ματς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…