Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μιζράχι: “Πρέπει να αλλάξουμε, για να αντιμετωπίσουμε την Ευρωλίγκα”

Μιζράχι: “Πρέπει να αλλάξουμε, για να αντιμετωπίσουμε την Ευρωλίγκα”

mizrahi

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ από τη νέα σεζόν αποφάσισε να δημιουργήσει δύο διαφορετικές ομάδες, με τη μία να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και την άλλη στην Ευρωλίγκα. Ο πρόεδρος της “ομάδας του Λαού”, Σιμόν Μιζράχι, αναφέρθηκε σ΄αυτή την απόφαση και τόνισε ότι έπρεπε να αλλάξουν, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις άλλες ομάδες της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις άλλες ομάδες της Euroleague πρέπει να αλλάξουμε στυλ. Κανείς δεν υπόσχεται ότι θα πετύχουμε. Δεν γινόταν να αποσυρθούμε από την λίγκα του Ισραήλ ούτε να παραταχθούμε με την ομάδα Νέων, οπότε αυτή ήταν η μόνη λύση που βρήκαμε.

Δεν θα παρατήσουμε το πρωτάθλημα. Και η Μπαρτσελόνα έχει δεύτερη ομάδα. Δεν τιμωρούμε κανέναν, αλλά θα δώσουμε χρόνο στους Ισραηλινούς παίκτες να αποδείξουν την αξία τους. Δεν πρόκειται η Μακάμπι να παίξει με 11 ξένους στην Ευρώπη, δεν θα χτίσουμε ομάδα χωρίς Ισραηλινούς παίκτες. Δεν γίνεται αυτό, απλώς θα εστιάσουμε στο να έχουμε Ισραηλινούς παίκτες στην ομάδα που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 87-91 (vid)

Χειρότερα δεν μπορούσε να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει ένας τρόπος να σταματήσεις τη …