Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μια λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει τον αγώνα”

“Μια λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει τον αγώνα”

pasqual

Σε έναν αγώνα και σε μία σειρά playoffs όλα είναι σημαντική, όπως δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, ενόψει της αναμέτρησης των “πρασίνων” με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Καταλανός τεχνικός σημείωσε ότι μία λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει τον αγώνα, ενώ τόνισε ότι η ψυχολογική προετοιμασία είναι σημαντική.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

“Τα πάντα είναι σημαντικά. Όταν βρίσκεσαι στα playoffs, μια λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει τον αγώνα και τη σειρά. Η ψυχολογική προετοιμασία είναι σημαντική, κυρίως όταν παίζεις το πρώτο ματς στην έδρα σου.

Ελπίζω ο Γιούλ να γίνει καλά όσο το δυνατόν συντομότερα. Ξέρουμε τη Ρεάλ, είναι μια ομάδα από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Θα πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας για να δείξουμε γιατί βρισκόμαστε εδώ. Η ποιότητά τους είναι εκπληκτική και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα, να ελέγξουμε τα λάθη και να είμαστε καλοί στην επίθεση, όπου θα πρέπει να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ”.

Για τη σύγκριση με την περσινή σειρά με τη Φενέρμπαχτσε: “Νομίζω πως πέρυσι ήμασταν καλοί, όμως χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα με τη Φενέρ, όταν οι αντίπαλοί μας επέστρεψαν στο ματς. Είχαν και έναν εξαιρετικό Κάλινιτς. Και στο δεύτερο ματς παίξαμε πολύ καλά, όμως η Φενέρ ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας. Κάθε ματς θα είναι διαφορετικό σε αυτή τη σειρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…