Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κάποιοι παίκτες διαλέγουν παιχνίδια”

“Κάποιοι παίκτες διαλέγουν παιχνίδια”

sakota 1

Παράπονα από τους παίκτες του είχε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Προμηθέα στο “Νίκος Γκάλης”. Ο προπονητής της Ένωσης ανέφερε ότι η “Βασίλισσα” δεν είχε ρυθμό σε άμυνα και επίθεση και ότι δέχτηκε πολλούς πόντους από δεύτερες επιθέσεις. Ακόμη, τόνισε ότι κάποιοι παίκτης της ομάδας διαλέγουν παιχνίδια.

Αναλυτικά:

“Ήταν ιδιαίτερα άσχημο παιχνίδι για εμάς, ιδιαίτερα στη αρχή του αγώνα. Δεν νομίζω ότι μας βοήθησε η διακοπή. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι και οι άλλοι δεν είχαν παιχνίδια. Δεν είχαμε ρυθμό και στην άμυνα και στην επίθεση, για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε πολλούς πόντους από δεύτερες επιθέσεις. Ο Προμηθέας είχε 20 επιθετικά ριμπάουντ. Μόνο με τη Νίμπουρκ θυμάμαι μία φορά να έχει γίνει ξανά αυτό. Είναι απαράδεκτο…

Μας πήρε 8 επιθετικά ριμπάουντ μόνο ένας παίκτης, ο Σαλούστρος. Δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει. Θέλαμε να κερδίσουμε για δύο λόγους. Επειδή στο πρωτάθλημα έχουμε χάσει εδώ και καιρό την καλή θέση. Δύσκολα όμως μένουμε συγκεντρωμένοι σε δύο δρόμους, δηλαδή σε δύο διοργανώσεις και θεωρώ ότι κάποιοι παίκτες, διαλέγουν τον έναν από τους δύο δρόμους, αυτόν που θεωρούν εκείνοι πιο σημαντικό! Δεν μου αρέσει, αλλά αυτό φαίνεται ότι γίνεται. Θα θέλαμε να πάμε στο Final-4 με καλύτερη ψυχολογία, σίγουρα.

Είμαστε μία ομάδα που όταν λείπει ένας παίκτης, είμαστε… μισή ομάδα. Είναι ευχάριστο που γύρισε ο Μάνι Χάρις. Να μην χάσουμε όμως άλλον παίκτη και εννοώ τον Ντούσαν. Δεν ξέρω αν πρόκειται για θλάση, ή όχι, θα δούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αυξήθηκαν τα ban για την ΑΕΚ

Από ένα στα τέσσερα ban η ΑΕΚ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ με τα ban, ξανά στο προσκήνιο. Μόλις πέ…