Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η σιγουριά του Πασκουάλ! “Θα κερδίσουμε και θα επιστρέψουμε στην Αθήνα”

Η σιγουριά του Πασκουάλ! “Θα κερδίσουμε και θα επιστρέψουμε στην Αθήνα”

pascual

Ο Τσάβι Πασκουάλ πιστεύει στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού κι είναι σίγουρος ότι η ομάδα του μπορεί να “σπάσει” την έδρα της Ρεάλ στο τέταρτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς για τα πλέι οφ της Euroleague.

“Είναι προφανές πως πρέπει να νικήσουμε. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας. Θα παλέψουμε, θα νικήσουμε και θα επαναφέρουμε τη σειρά στην Αθήνα“, τόνισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός για το αυριανό τέταρτο παιχνίδι με τους Μαδριλένους στην Ισπανία  και πρόσθεσε: “Ξέρω την ομάδα μου, τι μπορεί να κάνει. Στο προηγούμενο παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη, βρήκαμε τρόπους να σκοράρουμε, ήμασταν καλοί σε καλοί σε τακτικό επίπεδο. Πιστεύω στις δυνατότητές μας“.

Σχετικά με την τεχνική ποινή που δέχθηκε λίγο πριν από το ημίχρονο του τρίτου αγώνα, τόνισε: “Δεν θέλω να μιλάω γι αυτά τα θέματα. Αν είναι να πω κάτι, θα το πω στο τέλος της χρονιάς, όχι τώρα. Η φιλοσοφία μου είναι να μην παραπονιέμαι για τίποτα. Θα ακολουθήσω αυτή την τακτική για ακόμη μια φορά”.

“Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δουλεύουν πολύ καλά τακτικά. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε την άμυνά μας. Έχουν εκπληκτική ποιότητα, είναι μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Ευρώπη. Πιστεύω σε εμάς. Θα παλέψουμε και θα βρούμε έναν τρόπο να νικήσουμε”, συμπλήρωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…