Κεντρική Basket League Άρης “Η φανέλα του Γκάλη στο Παλέ δίνει άλλη ενέργεια…”

“Η φανέλα του Γκάλη στο Παλέ δίνει άλλη ενέργεια…”

Για τον Άρη, τον Νίκο Γκάλη, τον τρόπο που αγωνίζονται οι “κίτρινοι” επί των ημερών του Βαγγέλη Αγγέλου αλλά και για την ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Μπράις Ντουβιέ.

Συγκεκριμένα είπε στο “Yellow Radio”:

Για την υπηκοότητά του: “Είμαι Αμερικάνος αλλά έχω και Αυστριακή υπηκοότητα από τον πατέρα μου, καθώς ήταν επί σειρά ετών στην Αυστρία, δεν έζησα όμως εκεί”.

Για την οικογένειά του και την σχέση της με το μπάσκετ: “Και ο πατέρας μου και τα αδέρφια μου έχουν παίξει μπάσκετ σε κολέγιο”.

Για το εάν έχει επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα: “Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Ελλάδα, μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με την μικρή μου αδερφή πήγαμε στην Ακρόπολη. Γνωρίζω από το σχολείο την ελληνική ιστορία και είναι μοναδική εμπειρία να βλέπω από κοντά αυτά για τα οποία διάβαζα στα βιβλία”.

Για τα 15 ριμπάουντ στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και αν είναι προσωπικό ρεκόρ: “Είχα παιχνίδια που είχα και 20 ριμπάουντ παλαιότερα”.

Για το εάν ειδικεύεται στα ριμπάουντ ή στα σουτ τριών πόντων: “Προσπαθώ να τα κάνω και τα δύο εξίσου καλά”.

Για τις 15 ημέρες της διακοπής: “Δεν ξέρω αν είναι αρκετές για να αλλάξουν πολλά πράγματα, είναι όμως αρκετές για να αλλάξουν συγκεκριμένα πράγματα, να βρούμε έναν ρυθμό, μια σταθερότητα να ξέρει ο καθένας ποιος είναι ο ρόλος του, τι πρέπει να κάνει, να τελειώσουμε καλά την σεζόν και να κερδίσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια”.

Για την βαθμολογική εικόνα της ομάδας: “Σίγουρα όλοι νιώθουν την πίεση, ειδικά με την ιστορία του Άρη, δεν ξέρω για άγχος αλλά θέλουμε να πάμε καλύτερα, να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να τελειώσουμε την σεζόν όσο καλύτερα γίνεται”.

Για τον γρηγορότερο ρυθμό που παίζει ο Άρης με τον Βαγγέλη Αγγέλου: “Έχουμε κάποιον καιρό να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να παίξουμε περισσότερο, έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και μπορούμε να χτίσουμε σε αυτό”.

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Άρη: “Θα δεχθώ να συζητήσω κάθε προσφορά, η νέα διοίκηση και ο νέος προπονητής μας φέρθηκαν πολύ καλά”.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου: “Είναι ένας προπονητής που ξέρει πολύ μπάσκετ και ξέρει πολλά πράγματα”.

Για τον Νίκο Γκάλη: “Μου είπε ο πατέρας μου για τον Νίκο Γκάλη και τον Άρη που κυριαρχούσε στην Ευρώπη”.

Για την παρουσία της φανέλας του Νίκου Γκάλη στην οροφή του Παλέ: “Σου δίνει άλλη ενέργεια, είναι πολύ σημαντικό και ο κόσμος αλλά και οι παίκτες να μην ξεχνάνε την ιστορία αυτής της ομάδας”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη και την κατανόηση, και να τους πούμε ότι θα κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να τελειώσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Ανακοίνωσε Κώττα [pic]

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα είναι κι επίσημα τη νέα σεζόν ο Θωμάς Κώττας. Ο Άρης ανακοίνωσε τ…