Κεντρική Basket League Άρης “Γουλιέλμος, Ζουλιάμης και Καπάζογλου κάνουν μεγάλη προσπάθεια”

“Γουλιέλμος, Ζουλιάμης και Καπάζογλου κάνουν μεγάλη προσπάθεια”

aggelou aris sinedefksi

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τα Τρίκαλα εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου ο οποίος μίλησε και για τα στελέχη του Άρη. Συγκεκριμένα είπε:

“Ήταν μια νίκη που έπρεπε να κάνουμε. Όλοι ξέρουμε πώς ήταν η ομάδα, περιμένουμε το επόμενο ματς και μετά την διακοπή να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουμε. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε 4/5 τρίποντα και στο δεύτερο 2/12, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για τακτική γιατί οι παίκτες έχουν πίεση και είναι παίκτες στον Άρη. Ο Άρης είναι χωνί που η πίεση σε τραβάει προς τα κάτω… Είναι καλό που ανταποκριθήκαμε έχοντας τα προβλήματα των Τσαιρέλη και Μπελ, αλλά και αυτό του Αθηναίου που τον τράβηξε ξανά το πόδι του. Παίζαμε, πάντως, με μια ομάδα με απουσίες και αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Πρέπει να σέβεσαι το παιχνίδι και τους κανόνες του. Το πρωτάθλημα τελειώνει σε τρεις αγωνιστικές, όχι στο ματς με το Πανιώνιο. Αυτή η φάση του Άρη είναι δύσκολη. Την συγκεκριμένη στιγμή, να πω και κάτι δημόσια, ο κ. Γουλιέλμος, ο κ. Ζουλιάμης και ο κ. Καπάζογλου αλλά και οι συνεργάτες τους, κάνουν μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια με μια σιωπή πάρα πολή ηχηρή, που προσπαθούν όλοι έξω αλλά και μέσα από την ομάδα με σεμνότητα και ταπεινότητα να την βοηθήσουν. Θα μείνουμε σε αυτό το μήνυμα που έχει η ομάδα και θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…