Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο” (pics)

Γιατράς: “Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο” (pics)

Προμηθέας Πατρών 2

Ο Προμηθέας Πατρών υποδέχεται την Κυριακή (15/04, 17.00) τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Μάκη Γιατρά να λέει τα εξής: “Την Κυριακή (15/04) παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα από την οποία είχαμε χάσει στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Αμαλιάδα. Αυτό που θέλουμε όλοι στον Προμηθέα είναι να κερδίσουμε τον Κόροιβο για να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στον καινούριο στόχο που έχουμε θέσει και στον οποίο μας έχουν οδηγήσει οι παίκτες, ο κόσμος και η διοίκηση. Όλοι θέλουν να πετύχουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες ακόμα, προκειμένου να παίξουμε του χρόνου στο Basketball Champions League. Ο κόσμος δεν πρέπει να πιστέψει ότι το παιχνίδι της Κυριακής (15/04) θα είναι εύκολο.”

Στην συνέχεια είπε: “Η βαθμολογική θέση του Κόροιβου υποχρεώνει τον αντίπαλό μας να θέλει πάσει θυσία το μεταξύ μας παιχνίδι προκειμένου να σωθεί. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε εντελώς διαφορετικό στόχο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Νομίζω ότι η ομάδα έχει δείξει ότι διαθέτει ταπεινότητα, με την έννοια ότι αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια το ίδιο, χωρίς να υποτιμάει κανέναν αντίπαλο. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που στηρίζεται στους ξένους παίκτες της, παίζει με ένα ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού και με διαφορετικό τρόπο εντός και εκτός έδρας. Εμείς θα πάμε να παίξουμε όπως μας αρέσει να παίζουμε και θεωρώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε.”

Όταν ρωτήθηκε για την καινούρια αγωνιστική περίοδο και την έξοδό τους στα ευρωπαϊκά παρκέ απάντησε: “Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για τη νέα σεζόν, όμως μπορώ να σας αποκαλύψω ότι η διοίκηση του Προμηθέα έχει ξεκινήσει την προεργασία της. Άλλωστε, αυτό κάνει πάντα τα τελευταία χρόνια, αυτό έκανα και εγώ το περασμένο καλοκαίρι όταν επέλεξα νωρίς τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ. Έτσι λειτουργώ ανέκαθεν σαν προπονητής.”

Για τον Κέισι Πράδερ δήλωσε: ” Θα ντεμπουτάρει την Κυριακή (15/04) στο παιχνίδι με τον Κόροιβο. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, με πολύ καλά στοιχεία και βιογραφικό, από τον οποίον περιμένουμε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και στη φιλοσοφία της ομάδας μας.”

Ο Πέτρος Γερομιχαλός, μιλώντας από την πλευρά των παικτών, επεσήμανε: “Προερχόμαστε από ένα σπουδαίο “διπλό” στη Ρόδο ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση για σαράντα λεπτά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Ακολουθεί ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, όπως κάνουμε άλλωστε σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει. Θέλουμε τον κόσμο μας για ακόμα μία φορά δίπλα μας. Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ στο παρελθόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, οπότε είναι μια πρόκληση και για εμένα το να παίξει ο Προμηθέας του χρόνου εκτός συνόρων.”

Δηλώσεις έκανε και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Τάσος Χρυσανθόπουλος: “Κατ’ αρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του Προμηθέα που βρέθηκαν εκτός Πατρών αυτήν την εβδομάδα και πέτυχαν σημαντικές νίκες και επιτυχίες. Πολλά μπράβο στην ανδρική ομάδα για το “διπλό” και την πολύ καλή εμφάνιση στη Ρόδο, που οδηγούν την ομάδα μας στην 3η θέση της βαθμολογίας στη Stoiximan.gr Basket League. Πολλά συγχαρητήρια στους Εφήβους μας που έχουν σημειώσει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Κρήτη και, τέλος, αξίζουν πολλά μπράβο και στην ομάδα Παμπαίδων του συλλόγου που συμμετέχει σε δυνατό τουρνουά στις Σέρρες (σ.σ. 2o Young Talents Tournament) και κάνει κάθε ημέρα νίκες που μας κάνουν υπερήφανους. Τώρα, είναι η στιγμή που θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί, σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Κάθε νίκη μετράει. Το παιχνίδι με τον Κόροιβο δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με πολλή σοβαρότητα. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, να έρθει να χειροκροτήσει την ομάδα και για τη νίκη στη Ρόδο, αλλά και εν όψει της συνέχειας, καθώς έρχονται πολλά συνεχόμενα παιχνίδια προκειμένου να ανεβάσουμε όλοι μαζί τον Προμηθέα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Περιμένουμε όλον τον κόσμο στο “Δημήτρης Τόφαλος” όπως κάθε φορά.”

Τέλος, ευχήθηκε περαστικά στο δημοσιογράφο Μίλτο Σπυρόπουλο, ο οποίος πέρασε μια περιπέτεια υγείας.

1 702 36

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…