Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Φοβούνται ήττα του Ολυμπιακού, για καλό του Παναθηναϊκοί οι Ισπανοί

Φοβούνται ήττα του Ολυμπιακού, για καλό του Παναθηναϊκοί οι Ισπανοί

bobby brown olympiakos panathinaikos

Στην τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας, πολλά μπορούν να συμβούν, ένα από αυτά είναι το πλεονέκτημα έδρας να καταλήξει και στις δυο ομάδες από την Ελλάδα, πράγμα που “τρομάζει” την Marca.

Πιο συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα της, στηρίζει ότι ίσως ο Ολυμπιακός χάσει από την Ζαλγκίρις και σε συνδυασμό με νίκη του Παναθηναϊκού, επί της Αρμάνι, οι δυο ελληνικές ομάδες θα περάσουν στην τετράδα, με την Ρεάλ να καταλήγει 5η, ύστερα από το “μαγείρεμα” των δυο αιωνίων.

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα της Marca: “Η Euroleague φθάνει στην τελευταία της αγωνιστική και πολλές ομάδες είναι με το κομπιουτεράκι στο χέρι για να δουν τις τους βολεύει περισσότερο, ή ποιον θα αντιμετωπίσουν στους 8.

Μία αγωνιστική, η οποία διεξάγεται σε δύο διαφορετικές ημέρες σε διαφορετικά ωράρια γι’ αυτό και οι υποψίες και το πιθανό “μπισκότο” είναι στο χέρι όλων.

Η Ρεάλ είναι μια από τις ομάδες που εξαρτάται περισσότερο από ο,τι θα συμβεί στα άλλα ευρωπαϊκά γήπεδα. Αντίθετα, η Ρεάλ θα είναι η τελευταία που θα παίξει και θα το κάνει ξέροντας αν θα είναι τέταρτη (έχοντας πλεονέκτημα έδρας) ή πέμπτη.

Όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα που θα φέρουν οι ελληνικές ομάδες, οι οποίες παίζουν πριν την Ρεάλ. Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο πρώτος που θα ανοίξει τα χαρτιά και θα το κάνει απέναντι στην Αρμάνι, η οποία δεν παίζει για τίποτα.

Εάν οι παίκτες του Πασκουάλ νικήσουν, μπορεί να είναι τρίτοι, εάν χάσουν οι “γέιτονές” τους  και χάσει η Ρεάλ, τέταρτοι (εάν νικήσει ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ χάσει από την Μπάμπεργκ), ή πέμπτοι (εάν η Ρεάλ νικήσει και χάσει ο Ολυμπιακός ή εάν χάσουν και οι δύο αντίπαλοί τους)

Ο Ολυμπιακός θα βγει δεύτερος να παίξει, ξέροντας τι έχει κάνει ο γείτονάς του και θα μπορεί να επιλέξει αποτέλεσμα για να προσπαθήσει να αποφύγει τη Ρεάλ. Η ομάδα του Πειραιά μπορεί να είναι τρίτη (εάν κερδίσει και ακόμη κι αν κερδίσουν ή χάσουν Ρεάλ και Παναθηναϊκός καθώς έχουν πλεονέκτημα σε τριπλή ισοβαθμία) ή τέταρτη (εάν χάσει, χάσουν οι παίκτες του Λάσο και ο Παναθηναϊκός νικήσει)

‘Ετσι οι ερυθρόλευκοι είναι οι κριτές της αγωνιστικής καθώς σε συνάρτηση με το τι θα κάνουν οι “γείτονές” τους μπορούν αν επιλέξουν αποτέλεσμα για να προσπαθήσουν να αποφύγουν τη Ρεάλ σε υποθετική διασταύρωση στους 8″

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …