Κεντρική Basket League Άρης Φιλική ήττα για Άρη με τραυματισμό Αθηναίου

Φιλική ήττα για Άρη με τραυματισμό Αθηναίου

aris filiko pale 2

Την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του είχε ο Βαγγέλης Αγγέλου, στο φιλικό του Άρη κόντρα στη Mega Bemax στο Παλέ. Οι “κίτρινοι” ηττήθηκαν με 68-71 “πληρώνοντας” το κακό τέταρτο δεκάλεπτο καθώς σε αυτό το επιμέρους σκορ ήταν 6-19 υπέρ των Σέρβων. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεχώρισε ο Λευτέρης Μποχωρίδης με 17 πόντους. O Γκάρι Μπελ δεν έπαιξε λόγω του προβλήματος στο δικέφαλο ενώ το κακό για τον Άρη είναι πως ο Γιάννης Αθηναίου τραυματίστηκε στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού. Δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο του αγώνα και θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες.

aris filiko pale
sdr

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Η Mega Bemax προηγήθηκε στο ξεκίνημα με 5-11, με τον ΑΡΗ να ισοφαρίζει με τρίποντο του Πουλιανίτη στο 7΄(12-12) και να κλείνει το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 20-19. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν να διατηρούν το προβάδισμα στις αρχές της δευτέρης περιόδου, όμως οι Σέρβοι με ένα σερί 7-0 μπήκαν μπροστά στο σκορ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 35-40.

Ο ΑΡΗΣ πραγματοποίησε ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 27-12, βελτιώνοντας αισθητά την άμυνά του, αφού σε διάστημα 7 λεπτών δέχθηκε μόλις 5 πόντους, με αποτέλεσμα να βρει ρυθμό και στην επίθεση. Στην τελευταία περίοδο ωστόσο, η ομάδα μας δεν διατήρησε την ίδια εικόνα και η σερβική ομάδα πήρε τη νίκη με 68-71”.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 35-40, 62-52, 68-71

ΑΡΗΣ (Βαγγέλης Αγγέλου): Μάρας 2, Μποχωρίδης 17 (5), Φλιώνης 8 (1), Τσαϊρέλης 2, Πουλιανίτης 5 (1), Χρηστίδης 3, Μούρτος 5, Αθηναίου, Προύιτ 15 (3), Ντουβιέ 11(1)

MEGA BEMAX (Nτέγιαν Μιλόσεβιτς): Μούσιτς 2, Μαριάνοβιτς 6 (1), Νεντελίκοβιτς, Τσάραπιτς 5 (1), Μπιτάτζε 10, Λάζιτς 13 (3), Κοπρίβιτσα, Σαμαρτζίσκι 11, Μίσκοβιτς 18 (3), Τσερόβινα 2, Καπετάνοβιτς 4

Καμπερίδης: “Χρήσιμο φιλικό”

Ο συνεργάτης του Βαγγέλης Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού: “Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα επόμενα παιχνίδια. Ο αγώνας παίχθηκε στην ενέργεια και στο ρυθμό που θέλουμε να επιβάλλουμε σε άμυνα κι επίθεση, στοιχεία στα οποία θα πρέπει να προσαρμοστούμε, ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από δω και πέρα η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τις αναμετρήσεις με την Κύμη και τα Τρίκαλα”.

Ρεπό την Μ. Παρασκευή

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, οι παίκτες του Άρη την Μ. Παρασκευή θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το Μ. Σάββατο (07/04) το μεσημέρι συνεχίζοντας την προετοιμασία τους εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Κύμη.

Γάνδη 1988: Η… πρώτη χαμένη ευκαιρία του “μεγάλου” Άρη (vids): Θυμηθείτε το θέμα του ebasket.gr πατώντας εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…