Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Εκπέμπει υγεία ο Προμηθέας”

“Εκπέμπει υγεία ο Προμηθέας”

makis giatras

Ο Προμηθέας δυσκολεύτηκε κόντρα στον Κόροιβο, αλλά τελικά κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη. Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς, τόνισε ότι δεν ήταν καλή η εμφάνιση της ομάδας του, ενώ σημείωσε για την πορεία της ομάδας του ότι ο Προμηθέας εκπέμπει υγεία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Δεν ήμασταν καλοί. Ο Κόροιβος είχε πάθος, εμείς έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Νομίσαμε ότι θα ήταν εύκολο μετά την πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη νίκη στη Ρόδο. Παρ’ όλα αυτά ελέγχαμε το ματς σε όλη τη διάρκεια και νικήσαμε δίκαια. Έχουμε τώρα μια μεγάλη διακοπή, να βάλουμε και τον νέο παίκτη στην ομάδα, να ξεκουραστούμε και να πάμε για την τελική ευθεία”.

Για την καθιέρωση της ομάδας του ως επιπέδου πρώτης τετράδας στην Ελλάδα: “Είναι και τα αποτελέσματα, η ατμόσφαιρα όλα, εκπέμπει μια υγεία ο Προμηθέας. Όλα ξεκινάνε από την σοβαρότητα της κεφαλής, όταν υπάρχει αυτή λογικό είναι να ακολουθούν οι υπόλοιποι. Δικαιώνεται η δουλειά μας, βλέπουμε ότι έρχεται ο κόσμος και το χαίρεται, ακόμα και σε παιχνίδια που θεωρητικά για κάποιους δεν έχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον.

Σε σχέση με τη δουλειά που γίνεται συνολικά στον Προμηθέα, να συγχαρώ και τους εφήβους για την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο, είναι πολύ σημαντική στιγμή για τον σύλλογο και μας κάνει όλους χαρούμενους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…