Κεντρική Basket League Άρης “Είμαστε ήρεμοι, κουράστηκα με τα κοπλιμέντα στον Άρη…”

“Είμαστε ήρεμοι, κουράστηκα με τα κοπλιμέντα στον Άρη…”

aggelou 1

O Βαγγέλης Αγγέλου μετά την ήττα από την Κύμη, μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο των “κιτρίνων”. Συγκκριμένα τόνισε:

“Είναι μια καλή μέρα για εμάς. Περιμέναμε ότι θα έχουμε και τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν πολλές αιτίες. Αισθανόμαστε ήρεμοι, κάναμε αυτή την προσπάθεια με τον τρόπο που επιλέξαμε και πήραμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά είναι καλοδεχούμενο γιατί θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι.

Αυτά που ακούω για κοπλιμέντα, κουράστηκα να τα ακούω. Και να σου λένε Άρης είσαι… Κουράστηκα! Εγώ θα πω αυτό. Υπάρχει ένας σύλλογος που κάνει μια προσπάθεια και υπάρχει και ένας στόχος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί όλοι προσπαθούν καθημερινά. Ο Άρης δεν θέλει κοπλιμέντα. Θέλει δύναμη, ενέργεια και βοήθεια από τον Θεό.

Μπορώ να κάνω ότι ανάλυση θέλετε για το ματς… Συγχαρητήρια στην Κύμη, συγχαρητήρια και στους δικούς μας παίκτες για την ευθύνη και την αξιοπρέπει να διαχειριστούν αυτό το άσχημο αποτέλεσμα. Είναι παιδιά που κάνουν άλλο ρόλο. Ήταν μια άσχημη εμφάνιση. Συγχαρητήρια στον κόσμο για την παρουσία του και την αντοχή του. Κινείται στα άκρα και δόξα τω Θεώ κινείται.

Πανηγυρίζει και σε κάνει Θεό όταν κερδίζεις, σου βάζει πίεση όταν χάνεις. Αυτό προσπαθούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά. Εμείς όταν χάνουμε δουλειά μας είναι να στηρίζουμε αυτά τα παιδιά. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο. Συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που δουλεύουν γύρω από την ομάδα και δίνουν τη στήριξη αυτή”.

Για την κατάσταση των Μπελ και Αθηναίου: “Μέρα με την μέρα θα πάμε. Για τον Μπελ ο τραυματισμός του είναι στον δικέφαλο κι αν δεν περιμένεις 18-20 μέρες υπάρχει περίπτωση πάνω από 60% να πάθεις υποτροπή. Ο Αθηναίου είναι καλύτερα. Έχουμε καλή ιατρική ομάδα και διαχειριζόμαστε και τη δεξαμενή της ενέργειας με άξονα τον στόχο της ομάδας”.

Για τους παίκτες και το άγχος: “Δεν θα πω τους λύγισε. Είναι κάτι καινούριο γι’ αυτούς. Κι εγώ αν γίνω πρεσβευτής στη Κίνα, θα λυγίσω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…