Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είχαμε καλό ρυθμό, ειδικά επιθετικά…”

“Είχαμε καλό ρυθμό, ειδικά επιθετικά…”

filiko

Ο ΠΑΟΚ έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στη Μega Bemax, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι έφτασε σε μια σχετικά εύκολη νίκη κόντρα στους Σερβους. Μετά το τέλος του φιλικού ο κόουτς των “ασπρόμαυρων” δήλωσε:

“Είναι μια εβδομάδα που δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εκμεταλλευτήκαμε κάποια πράγματα και είδαμε έναν καλό ρυθμό, ειδικά επιθετικά. Θέλουμε να βελτιώσουμε συνθήκες του παιχνιδιού στην επίθεση, να παίξουμε πιο γρήγορα και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα αμυντικά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε θέληση και οργάνωση. Νομίζω αξιοποιήσαμε στο 100% το σημερινό φιλικό”.

Για τον Καρρά: “Θα μπορούσε να αγωνιστεί και περισσότερο όμως είχε πονοκέφαλο. Πρέπει να δώσουμε και σε αυτόν και στον Καραμανώλη χρόνο γιατί κάνουν σωστή δουλειά. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε κατάσταση γιατί δουλεύουν καλά και θα δώσουμε κι άλλο φιλικό στην νέα διακοπή μετά το ματς στο Λαύριο”.

Για τα πολλά εύστοχα τρίποντα: “Η ψυχολογία μας είναι καλή. Η λειτουργία μας είναι καλύτερη. Εχουμε καλούς σουτέρ και έχουμε την δυνατότητα να έχουμε ανοιχτά σουτ”.

Για τα ματς με ΑΕΚ και Λαύριο: “Είναι σημαντικά ματς αλλά και τα άλλα τρία θα καθορίσουν την πορεία μας. Ο στόχος μας είναι το επόμενο ματς. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ΑΕΚ, στο δύσκολο ματς που έχει. Μας πλήγωσε το γεγονός πως μείναμε εκτός Ευρώπης”.

Για τον Μαργαρίτη: “Ένιωσε πόνους στο γόνατο και θα κάνει μαγνητική αύριο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…