Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έχουμε παίκτες που διψάνε να παίζουν…”

“Έχουμε παίκτες που διψάνε να παίζουν…”

Θετική εμφάνιση από τον Λίνο Χρυσικόπουλο στο ματς με το Λαύριο… Πέτυχε οχτώ πόντους έχοντας παράλληλα 16 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και ανέβασε στροφές καθώς στα προηγούμενα πέντα ματς πρωταθλήματος είχε μέσο όρο 2,6 πόντους και 1,2 βαθμούς στο ranking. Ο Ελληνας φόργουορντ δήλωσε:

Για το θετικό αποτέλεσμα της Κυριακής: “Ήταν ακόμη μια μεγάλη νίκη για εμάς. Θεωρώ με δύο νίκες θα κλειδώσουμε την τρίτη θέση που έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα για εμάς πλέον είναι ο μεγάλος μας στόχος. Το Λαύριο είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, βασίζεται στους Αμερικάνους της ξεκάθαρα. Είναι και μια αλλοπρόσαλλη ομάδα. Εξ ου και η γλυκόπικρη εικόνα που αφήσαμε στο τέλος γιατί κερδίζαμε 15 πόντους στο ματς και έληξε στους πέντε. Κοντρολάραμε τα ριμπάουντ, είχαμε καμιά 10 παραπάνω ριμπάουντ από το Λαύριο… Αυτό θεωρώ πως ήταν το μυστικό της επιτυχίας, δεν τους αφήσαμε ελεύθερες επιθέσεις”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε στο -7, τελικά “γύρισε” το ματς και πήρε κάποια στιγμή διαφορά 16 πόντων: “Είχαμε πει, ότι όχι μία, αλλά πολύ πιθανόν δύο και τρεις φορές να γίνει αυτό μέσα στον αγώνα. Μείναμε συγκεντρωμένοι. Περιμέναμε κάποια στιγμή το ξέσπασμα του Λαυρίου, έχει καλούς παίκτες… Δεν μου φαίνεται παράξενο ότι κάποια στιγμή κατά την διάρκεια του αγώνα το Λαύριο μας πέρασε”.

Για τα “κλειδιά” της νίκης: “Ο Πέτεγουεϊ ήταν σε τρομερή κατάσταση, ο ένας λόγος ήταν αυτός. Και ένας άλλος ότι δεν χάσαμε την συγκέντρωσή μας και μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που είχαμε παρά την διαφορά που πήρε το Λαύριο”.

Για το αν έπαιξε ρόλο η ήττα του πρώτου γύρου: “Την δουλειά μας θέλουμε να κάνουμε κάθε φορά, δεν έχει σημασία. Και να είχαμε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι, νομίζω πάλι με την ίδια προσήλωση θα μπαίναμε”.

Για τις απουσίες των Κόνιαρη και Τζόουνς: “Η ομάδα μας έχει πολλούς καλούς παίκτες, παιδιά που διψάνε να παίξουν. Οπότε και παραπάνω απουσίες να είχαμε, θεωρώ πως πάλι την ίδια παρουσία θα είχαμε στο γήπεδο”.

Για την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο ΠΑΟΚ με το τετραετές συμβόλαιο που έχει: “Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που με εμπιστεύεται η ομάδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω για να αποδείξω ότι αξίζω με την παρουσία μου στο γήπεδο”.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: “Είμαστε συνηθισμένοι τα τελευταία χρόνια να συμβαίνει συνέχεια αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…