Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν νομίζω ότι θα αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα”

“Δεν νομίζω ότι θα αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα”

valencia

Ο αντιπρόεδρος της Βαλένθια, Πάμπλο Ράγκα, εξέφρασε την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Ευρωλίγκα. Ο παράγοντας της ισπανικής ομάδας μίλησε για το μέλλον του συλλόγου του στη διοργάνωση, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί εγγυημένο συμβόλαιο.

“Πραγματικά δεν ξέρω εάν ο Παναθηναϊκός χάσει αυτό το συμβόλαιο. Είναι σίγουρα υπό πίεση αλλά δεν νομίζω να αποχωρήσει. Είπαν πως θα αποχωρήσουν αλλά επίσης είπαν πως πως θα κάνουν μία ψηφοφορία με όλους τους φιλάθλους σχετικά με το θέμα. Όμως, κανείς δεν ξέρει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ή της έρευνας. Λένε πολλά αλλά η αλήθεια είναι πως είναι ακόμα ομάδα της Ευρωλίγκα“, δήλωσε αρχικά.

Για το εάν η Βαλένθια επιθυμεί να πάρει το εγγυημένο συμβόλαιο τύπου Α του Παναθηναϊκού: “Εμείς θέλουμε απλώς να συμμετέχουμε στη διοργάνωση με αθλητικά κριτήρια. Δεν θέλουμε εγγυημένο συμβόλαιο. Επίσης κανείς δεν μας έχει προσφέρει ή μιλήσει για τίποτα. Πάντα αγωνιζόμασταν με αθλητικά κριτήρια και θα ήταν ενάντια στα κριτήρια μας εάν μας το πρόσφεραν και το δεχόμασταν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…