Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 88-89

Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 88-89

cory higgins cska moscow khimki

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι, από το οποίο η Χίμκι επέστρεψε από το +13,  κατάφερε τα τελευταία λεπτά, να κάνει την ανατροπή και να περάσει μπροστά στο σκορ, χωρίς ωστόσο να κερδίσει το ματς, καθώς η ΤΣΣΚΑ πήρε την νίκη με καλάθι του Χίγκινς στο τέλος και τελικό σκορ 89-88. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, δεν έλειψε ο εκνευρισμός, καθώς οι διαιτητές ακύρωσαν καλάθι του Τζέκινς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι έξαλλος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με τις δυο ομάδες να είναι σε επιθετικό οίστρο, καθώς είχα τρομερά ποσοστά ευστοχίας, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην επίθεση της. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να  καταφέρει να πάει στα αποδυτήρια με +13 (57-44).

Το δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικό από το πρώτο, καθώς οι άμυνες των δυο ομάδων “έσφιξαν”, με την ΤΣΣΚΑ να κρατάει το προβάδισμα της, ενώ η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προσπαθούσε δειλά να μειώσει την διαφορά, πράγμα που κατάφερε, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στον αγώνα, καθώς 3 λεπτά πριν το τέλος, η διαφορά ήταν στο -2 (83-81). Μάλιστα κατάφερε να περάσει και μπροστά, με μεγάλα τρίποντα των Μόνια και Σβέντ, να γράφουν το 87-85, , ύστερα από δυο βολές του Σέρχι το σκορ έγινε 87-87 , με το παιχνίδι να οδηγείτε στις βολές, όπου και με καλάθι του Χίγκινς η ΤΣΣΚΑ πήρε το παιχνίδι, ενώ λίγο αργότερα οι διαιτητές ακύρωσαν καλάθι του Τζέκινς, καθώς είχε γίνει λάθος με το χρονόμετρο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να διαμαρτύρεται έξαλλα. Τελικά δεν άλλαξε κάτι και η ΤΣΣΚΑ νίκησε με 89-88.

Καλύτερος παίκτης του αγώνα, ήταν ο Αλεξέι Σβεντ με 36 πόντους και 6 ασίστ, ενώ από τους νικητές, ξεχώρισε ο Κόρι Χίγκινς με 20 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 25-32, 44-57, 65-71, 88-89

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…