Κεντρική Γ' Εθνική Άρης Νίκαιας: “Αμαρτία να αμαυρώνεται η πεντακάθαρη νίκη μας”

Άρης Νίκαιας: “Αμαρτία να αμαυρώνεται η πεντακάθαρη νίκη μας”

aris nikaias xania aok

Ο Άρης Νίκαιας, μέσω ανακοίνωσης του, αναφέρθηκε στα παράπονα για την διαιτησία που έχει η Έξω Παναγίτσα, στο μεταξύ τους παιχνίδι, όπως και άλλες ομάδες. Κάνοντας λόγο ότι είναι αμαρτία να αμαυρώνεται η πεντακάθαρη νίκη της ομάδας.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση: “Για πρώτη φορά φέτος και δεύτερη συνολικά  στα 3 τελευταία χρόνια που η ομάδας μας αγωνίζεται στη Γ¨ Εθνική κατηγορία αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε ανακοίνωση, απαντώντας ουσιαστικά στις δηλώσεις των ομάδων που αντιμετωπίσαμε στους 3 τελευταίους αγώνες (Έσπερο Λαμίας-Άρη  Πετρούπολης & ΑΕΕ Παναγίτσας), οι οποίες μιλούν για εύνοια της ομάδας μας από τη διαιτησία.

Για τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τα τελικά σκορ μιλάνε από μόνα τους, οι διαφορές ήταν 18 & 12 πόντοι αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον προχθεσινό αγώνα, με έκπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις των παραγόντων και του προπονητή της ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ κ. Βελισσαράκου, που αναφερόμενοι στη διαιτησία του μεταξύ μας αγώνα μίλησαν για “κλοπή” & “σφαγή”. Κατανοούμε τη συναισθηματική τους φόρτιση μετά από ένα τέτοιο κρίσιμο αγώνα που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά σε καμία περίπτωση οι δηλώσεις τους δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα (είναι τουλάχιστον “υπερβολικές”) και είναι αμαρτία να αμαυρώνεται η προσπάθεια των παικτών μας και η πεντακάθαρη νίκη της ομάδας μας. Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο του αγώνα που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει φάουλ στην τελευταία επίθεση της Παναγίτσας καθώς και ότι το  υπέρ της ομάδας φάουλ στην τελευταία φάση ήταν πεντακάθαρο και ταυτόχρονα εμπρόθεσμο (ο ηλεκτρονικός πίνακας στη γωνία του γηπέδου δείχνει ότι απομένει  τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο). Όσο για τα σφυρίγματα των διαιτητών και την “ανοχή” τους στα φάουλ, το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Επίσης θα θέλαμε  να επισημάνουμε ότι παρόλο που φέτος έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε ανάλογη θέση να χάνουμε αγώνες με ελάχιστες διαφορές 1-4 πόντων (στους αγώνες με Έσπερο Καλλιθέας – Έσπερο Λαμίας- ΟΦΗ- Άρη Πετρύπολης-ΑΟΚ Χανιά-Λοκρό) ουδέποτε ασχοληθήκαμε με τις αποφάσεις των διαιτητών τις οποίες σεβόμαστε απόλυτα καθώς και τις προσπάθειες των αντιπάλων μας και τις αξίες του αθλητισμού και του “ευ αγωνίζεσθε”, τις οποίες αξίες ο Σύλλογος μας υπηρετεί πιστά στην 45χρονη ιστορία του και σε περισσότερα από 10 ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα της Παναγίτσας και στον coach Βελισσαράκο, των οποίων η συμπεριφορά πριν, στη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα ήταν άψογη και καλό Πάσχα σε όλους.

Με εκτίμηση

το ΔΣ του ΓΝΟ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…