Κεντρική Basket League Άρης “Απευθύνω έκκληση στον κόσμο μας για το ματς με την Κύμη”

“Απευθύνω έκκληση στον κόσμο μας για το ματς με την Κύμη”

Κάλεσμα προς τους οπαδούς του Άρη έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου εν όψει του αγώνα με την Κύμη στο Παλέ, με τον τελευταίο να τονίζει πως οι φίλοι των “κιτρίνων” αποτελούν το υπερόπλο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3:

Για το πως πήρε την απόφαση να αναλάβει την προεδρία: “Είναι ένα από τα στοιχεία που με διακρίνει, να αναλαμβάνω πρωτοβουλίες στα κρίσιμα σημεία. Μου προτάθηκε η θέση του προέδρου, ήταν ομόφωνη απόφαση των ανθρώπων της ομάδας, που είναι άκρως τιμητική και συνεπάγεται πολλές και σημαντικές ευθύνες”.

Για την κατάσταση στον Άρη: “Βρίσκεται σε ειδική κατάσταση. Θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε όλο το έμψυχο δυναμικό και τον πλούτο που έχει η ομάδα, για να μπορέσουμε να φτάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει”.

Για τα χρέη της ΚΑΕ: “Είναι υπέρογκα. Υπάρχει ένα τιμ ανθρώπων που ασχολείται με αυτό, σχεδόν επί 24ώρου βάσεως. Είναι ένα σύνθετο παιχνίδι και το αγωνιστικό κομμάτι και το διοικητικό-οικονομικό”.

Για το παιχνίδι με την Κύμη: “Έχουμε ένα σοβαρό παιχνίδι με την Κύμη. Απευθύνω έκκληση στους φίλους του Άρη, να ενισχύσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την ομάδα. Είναι το υπερόπλο του Άρη ο κόσμος του”.

Για την ψυχολογία των παικτών: “Για ανθρώπους που έχουνε περάσει από τον αθλητισμό, γνωρίζουν ότι η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Με απλές μικρές κινήσεις, προσπαθούμε να διορθώσουμε και αυτό το κομμάτι”.

Για το εφηβικό τμήμα του Άρη: “Κρίνω σκόπιμο ν’ αναφερθώ στην εφηβική ομάδα του Άρη . Ο Άρης δίνει και φέτος το παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αφαιρέθηκαν από την FIBA τα δύο από τα τρία ban που διευθέτησε η ΚΑΕ Άρης

H FIBA αφαίρεσε ήδη δύο από τα τρία ban που διευθέτησε η ΚΑΕ και πρόκειται να αφαιρεθεί κα…