Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αγγελόπουλος: “Είναι η χρονιά της ΑΕΚ το 2018”

Αγγελόπουλος: “Είναι η χρονιά της ΑΕΚ το 2018”

aek oaka makis aggelopoulos

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Pick’n Roll και είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, όπως ότι η φετινή είναι η χρονιά της ΑΕΚ, μίλησε για το Champions League, ενώ έκανε αναφορά και στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: “Δεν αισθάνομαι σαν πρίγκιπας. Πιο πολύ σαν πιστός της Βασίλισσας. Είναι μια χρονιά ικανοποιητική για εμάς. Βρεθήκαμε σε μια ευνοϊκή συγκυρία για εμάς, αλλά ταυτόχρονα συνεχίζουμε το εγχείρημα με την ταινία μας. Και είχαμε και τη διοργάνωση του Final Four. Και όλα αυτά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Είναι μια μεγάλη υπόθεση για τον οργανισμό ΑΕΚ”

Τόνισε μεταξύ άλλων: “Είχαμε πει πολλές φορές ότι ο πρώτος μας στόχος ήταν να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είχαμε πει από την αρχή ο βασικός μας στόχος ήταν το Φάιναλ Φορ και μετά ο τελικός του Κυπέλλου. Ήταν πολύ γλυκά τα συναισθήματα. Πέρα από τη χαρά της νίκης ήμασταν σε ένα γήπεδο με μαθητές στην πλειοψηφία τους. Όσο περνούσε το παιχνίδι και η ΑΕΚ έμενε μπροστά ξεπετάγονταν φίλοι της ΑΕΚ και αυτό ήταν πολύ συγκινητικό”

Για το αν είναι η χρονιά της ΑΕΚ:”Είναι η χρονιά της ΑΕΚ. Κανένα από τα αποτελέσματα που ήρθαν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ δεν είναι τυχαία. Ήρθαν με δουλειά. Είναι και η χρονιά των οπαδών της ΑΕΚ. Οι θετικές εικόνες που έχει ο αθλητισμός προς το εξωτερικό έρχονταν από την ΑΕΚ είτε για ντέρμπι είτε για άλλα παιχνίδια”

Για το Final 4: “Γιορτάζαμε τη μεγάλη επιτυχία του ’68. Ήθελα η χρονιά αυτή να συνδυαστεί με μια ευρωπαϊκή επιτυχία. Θέλαμε να πάμε στο Final Four. Είναι πολλές οι προκλήσεις για εμάς και οφείλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω σε αυτό που παραλάβαμε και να αφήσουμε παρακαταθήκη για τους επόμενους. Έχουμε ένα σημαντικό κόστος που αφορά τα διακαιώματα προς τη FIBA. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο περισσότερους οπαδούς να βρεθούν στο γήπεδο. Για μεγάλο κομμάτι του γηπέδου οι τιμές είναι προσιτές για να έρθουν οι φίλοι της ΑΕΚ να δουν την ομάδα”

Για την κόντρα Παναθηναϊκού-Ευρωλίγκας: “Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα και δεν έχει από την Euroleague τη μεταχείριση που του αρμόζει. Από την άλλη η ύπαρξη 11 κλειστών συμβολαίων υποδηλώνει αποτυχία. Γιατί πρέπει να έχεις αυτούς τους 11 για να έχεις έσοδα; Θεωρώ πως είναι εμπορική αποτυχία και αδυναμία”

Για το αν θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην Ευρωλίγκα: “Εμείς, όπως σας είπα, χτίζουμε το όνομά μας από την αρχή. Αρκετές φορές κουβεντιάσαμε με τον κύριο Μπερτομέου. Η ΑΕΚ ήταν χαμηλά ως brand name παλιότερα, ενώ τώρα γράφει την ιστορία της. Θα πάρει τη θέση που της αναλογεί και θα βελτιωθεί. Θέλουμε να υπάρξει διασύνδεση των δύο πρωταθλημάτων για να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα στους χορηγούς. Αυτό θα βελτιώσει και το μπάσκετ να υπάρχουν 2 διοργανώσεις συνδεδεμένες. Αυτό είναι μονόδρομος για να βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα το άθλημα”

Τόνισε μεταξύ άλλων: “Είναι η επιβεβαίωση πως έχει επανατοποθετηθεί στον μπασκετικό χάρτη η ομάδα. Θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα που κάναμε για τον Ίνγκλις, ο μάνατζερ έκλεισε το τηλέφωνο”

 

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…