Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το Final Four του BCL

ΑΕΚ: Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το Final Four του BCL

champions league 1

Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ θα είναι από αύριο τα εισιτήρια για το Final Four του Basketball Champions League, που θα διεξαχθεί στο “Νίκος Γκάλης”. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ ενημέρωσε ότι έχουν διατεθεί ήδη 7.000 “μαγικά χαρτάκια” και ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα για τις δύο ημέρες αγώνων.

Αναλυτικά:

“Η διάθεση των εισιτηρίων του F4 του BCL στους κατόχους Διαρκείας συνεχίζεται κανονικά. Η κινητικότητα είναι έντονη, καθώς περισσότερα από 7.000 «μαγικά χαρτάκια» και για τις 2 ημέρες αγώνων έχουν ήδη διατεθεί.

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι αύριο (Παρασκευή, 20/04) ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων, για όλους τους πιστούς της «Βασίλισσας», που επιθυμούν να δώσουν το «παρών», δίχως περιορισμούς.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι θα διατίθενται εισιτήρια τόσο το Σάββατο (21/04, 10:00-17:00), όσο και την Κυριακή (22/04, 10:00-19:30) από τα εκδοτήρια του Σταθμού «Ειρήνη», πλησίον του ΟΑΚΑ.

Ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Η ΑΕΚ B.C. ζητεί από τον κόσμο της ομάδας μας να κάνει υπομονή, καθώς υπάρχει αναμονή διαρκείας στο διαδικτυακό σύστημα λόγω της πρωτοφανούς κινητικότητας και ζήτησης εισιτηρίων.

Διευκρινίζεται, ότι το «barcode» του Διαρκείας, το εισάγουμε μέχρι την παύλα . – .  Για παράδειγμα, αν το «barcode» είναι 12345678-0, εισάγουμε μόνο το 12345678.

Παρακαλείται, όποιος αγοράζει εισιτήριο-πακέτο 2 ημερών, να μην πετάξει ή καταστρέψει το εισιτήριό του, καθώς θα ισχύσει το ίδιο και για τους αγώνες της Παρασκευής και για τους αγώνες της Κυριακής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σ’ αυτή τη φάση δεν θα διατίθενται εισιτήρια ΜΟΝΟ για τους Τελικούς της Κυριακής, αλλά για τους ημιτελικούς της Παρασκευής ΚΑΙ βέβαια διατίθεται πακέτο 2 ημερών. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές των Τελικών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των ημιτελικών.

Πιο αναλυτικά:

  • Οι κάτοχοι Διαρκείας θα πρέπει να βάλουν το barcode του εισιτηρίου τους (Διαρκείας), για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην αγορά εισιτηρίων . Θα μπορούν να αγοράσουν μέχρι 10 εισιτήρια με ένα Διαρκείας χρησιμοποιώντας μόνο μία φορά τον κωδικό του διαρκείας τους. Τον κωδικό θα τον ζητήσει όταν γράφουν τα στοιχεία τους.
  • Για καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς (IBAN GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949). Ως αιτιολογία στην κατάθεση να υπάρχει το ονοματεπώνυμο. Παρακαλείσθε, όπως επικοινωνήσετε πρώτα με το Γραφεία Operation (2106896793) για να βεβαιωθείτε, ότι υπάρχει ελεύθερη θέση, πριν κάνετε την κατάθεση
  • Τα παιδιά μέχρι 6 ετών έχουν πρόσβαση στους αγώνες δωρεάν, αλλά χωρίς κάθισμα.
  • Δεν υπάρχει παιδικό και φοιτητικό εισιτήριο, και εισιτήριο ανέργων.
  • Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ
  • Δεν ισχύουν τα εισιτήρια Διαρκείας
  • Για εισιτήρια ΑΜΕΑ, επικοινωνήστε με το γραφείο Operation της ΑΕΚ Β.C. (210-6896793) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.
  • Oι κάτοικοι εξωτερικού δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση (για λόγους ασφαλείας). Οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφεία Operation στο Κλειστό του OAKA (+302106896793).
  • Προτιμότερο είναι οι φίλοι της ΑΕΚ να δημιουργήσουν λογαριασμό στο: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html, ώστε να μην χάσουν χρόνο την ημέρα που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αυξήθηκαν τα ban για την ΑΕΚ

Από ένα στα τέσσερα ban η ΑΕΚ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ με τα ban, ξανά στο προσκήνιο. Μόλις πέ…