Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Υπερφυσικό το ποσοστό του Παναθηναϊκού στα τρίποντα”

“Υπερφυσικό το ποσοστό του Παναθηναϊκού στα τρίποντα”

makis giatras

Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός έξω από τη γραμμή των 6,75 μ. στο παιχνίδι με τον Προμηθέα και ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς, χαρακτήρισε το ποσοστό των “πρασίνων” υπερφυσικό. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ακόμα ότι πλέον η ομάδα του έχει εννιά τελικούς και θα τα δώσουν όλα σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά:

“Νομίζω πως σήμερα ήταν μια γιορτή για το μπάσκετ. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Πιέσαμε τον Παναθηναϊκό, όμως στο τέλος δεν αντέξαμε. Από το παιχνίδι θα κρατήσουμε την ενέργειά μας και το ότι δείξαμε μια ταυτότητα σαν ομάδα, ανεξάρτητα από το ποιοι βρίσκονται κάθε φορά μέσα στο παρκέ. Απομένουν, πλέον, 9 τελικοί και θα τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Εμείς, πλέον, θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Κύμη. Έχουμε τα προβλήματα με τους τραυματισμούς των Φαγιέ και Μιλόσεβιτς και θα δούμε τι θα γίνει και πότε θα επιστρέψουν. Θεωρώ ότι πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ποσοστό 65% του Παναθηναϊκού στα τρίποντα ήταν υπερφυσικό.

Για μένα είναι σημαντικό και το ότι έπαιξαν καλά κάποια παιδιά όπως π.χ. ο Πέτρος Γερομίχαλος, τον οποίο τον πιστεύουμε πολύ και ίσως να τον έχω αδικήσει φέτος. Έδωσε μάχες, τραυματίστηκε, όμως ξαναμπήκε στο παρκέ. Λόγω των απουσιών χρειάστηκε να παίξουν και ο Σαλούστρος και ο Λίποβι στην θέση «4», ενώ κάποιες στιγμές έγινε το ίδιο και με τον Χολ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…