Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ξέσπασμα Σφαιρόπουλου! “Λυπάμαι για τους μικρούς”

Ξέσπασμα Σφαιρόπουλου! “Λυπάμαι για τους μικρούς”

sfairopoulos 4

Απογοητευμένος από την εμφάνιση των νεαρών παικτών της ομάδας στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι δεν πρόκειται να πάρουν ευκαιρίες, αν δεν αλλάξουν νοοτροπία.

“Σήμερα είχαμε ένα καλό παιχνίδι μέχρι ένα σημείο. Είχαμε μια πολύ μεγάλη διαφορά. Από και πέρα, οι νέοι παίκτες που πήραν ευκαιρίες δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και δείχνουν πως με την νοοτροπία που έχουν δεν θα ξαναπάρουν ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και όταν είσαι νεαρός παίκτης, παίρνεις ευκαιρίες και δεν είσαι έτοιμος να παίξεις, τότε μοιραία δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες ακόμα για να δείξεις αν μπορείς να παίξεις στην ομάδα. Λυπάμαι πολύ για τα νέα παιδιά, μπήκαν με λάθος νοοτροπία και δεν έπαιξαν καλά ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση. Σε αυτούς οφείλεται ότι μειώθηκε η διαφορά στο τέλος”, τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV.

Για την εβδομάδα που έρχεται: “Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα με Back to back αγώνες. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε κάποιες απουσίες, προφυλάξαμε κάποιους παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν πολύ. Αυτό ήταν στα θετικά. Θα ετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για δύο σημαντικά παιχνίδια, πρώτα με την ΤΣΣΚΑ ασφαλώς και μετά με την Εφές. Είμαστε στην τελική ευθεία και έχουμε 4 σημαντικά παιχνίδια. Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, ούτε για το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο ακόμα δεν το έχουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Εκτός για τον Ολυμπιακό οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης. Ώρα πλ…