Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε”

“Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε”

rethymno kolossos rodou armsted

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο παίκτης του Ρεθύμνου, Μάλκολμ Άρμστεντ. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε ότι η κρητική ομάδα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και είναι στη σωστή κατεύθυνση για να το πετύχουν, καθώς πραγματοποίησαν μία πολύ καλή προετοιμασία.

Αναλυτικά:

“Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να διακόψουμε το αρνητικό σερί των τελευταίων τεσσάρων παιχνιδιών. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, πραγματοποιώντας πολύ καλή προετοιμασία. Η διάθεση και η ενέργειά μας είναι σε υψηλό επίπεδο και θεωρώ πως μπορούμε να φύγουμε με το «διπλό»”.

Για το “κλειδί” της αναμέτρησης: “Φυσικά, θα είναι ο ρυθμός, τον οποίο και θα πρέπει να ελέγξουμε. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ηττηθήκαμε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε να φέρουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Θεωρώ η άμυνά μας θα πρέπει να είναι πιο σκληρή, για να μεταφέρουμε αυτήν την ενέργεια στην επίθεση». Ρωτήθηκε και για την είσοδό τους στα πλέι οφ, αλλά απέφυγε να απαντήσει: «Σχετικά με τα πλέι οφ είναι νωρίς για να μιλάμε, αν και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε, για αυτό επέλεξα να έρθω σε αυτήν την ομάδα. Γιατί είναι από εκείνες που παραδοσιακά συνεχίζουν μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…