Κεντρική Διεθνή Τριφούνοβιτς: “Ευτυχώς ξυπνήσαμε στα τελευταία λεπτά…”

Τριφούνοβιτς: “Ευτυχώς ξυπνήσαμε στα τελευταία λεπτά…”

trifunovic

Η Καρσίγιακα δεν ήταν καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά στο τέλος μείωε και τελικά έφυγε από το “Παλατάκι” με αυτό το -6 (74-68). Ο τεχνικός των Τούρκων, Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς ανέφερε:

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη του. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα με καλή ισορροπία στο ροτέισον. Τελευταία είδα πως παίζει ωραία αμυντικά. Το γεγονός πως έκαναν 30 φάουλ, πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο στο ματς στην Τουρκία. Χάσαμε ελεύθερα σουτ σε ένα σημείο ενώ είχαμε πρόβλημα αμυντικά με την νοοτροπία μας. Θα μας προβληματίσει το πώς προσγγίσαμε το ματς αμυντικά. Στα τελευταία λεπτά ευτυχώς ξυπνήσαμε. Πιστεύω πως το δεύτερο ματς θα είναι σκληρό και κλειστό. Το ότι χάσαμε με έξι πόντους, μας δίνει πλεονέκτημα. Ο ΠΑΟΚ άξιζε και κέρδισε”.

Για το αν νιώθει τυχερός που η ομάδα του έχασε μόνο με έξι πόντους: “Είμαι τυχερός που έχω υγεία και μια ωραία οικογένεια. Δεν θα έλεγα πως είμαι τυχερός για το πώς πήγε το ματς. Υπάρχει ακόμη ένας αγώνας 40 λεπτών. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε”.

Για τον Γουότερς και το πρόβλημα τραυματισμού: “Δεν είμαι γιατρός, γύρισε τον αστράγαλό του”.

Για το ότι η Καρσίγιακα έμεινε… χαμηλά αμυντικά σε σχέση με τον μέσο όρο στην επίθεση: “Ηταν ο τρόπος που έπαιξε αμυντικά ο ΠΑΟΚ. Δεν ανταποκριθήκαμε στην άμυνα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ”.

Ο καλαθοσφαιριστής της Καρσίγιακα, Μετίν Τουρέν είπε: “Eίχαμε άσχημη βραδιά επιθετικά. Σε βραδιές σαν αυτές, πρέπει να παίξεις καλή άμυνα. Δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε έτσι, χάναμε με 19 πόντους. Θα πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…