Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Τόσα χρόνια δεν έχω ζήσει τέτοιο πράγμα”

“Τόσα χρόνια δεν έχω ζήσει τέτοιο πράγμα”

sakota

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του Πανιωνίου, καθώς ηττήθηκε με 71-69. Ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά το ματς τόνισε ότι το ματς κρίθηκε σε τρία πράγματα, ενώ τόνισε για την τεχνική ποινή στο τέλος, ότι δεν έχει ξανά ζήσει τέτοιο πράγμα τόσα χρόνια.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Έκανε αρκετά καλή νίκη για την συνέχεια. Εμείς μπήκαμε κουρασμένοι αρκετά, προφανώς και εμείς άνθρωποι είμαστε, είναι αρκετά παιχνίδια με μεγάλη σημασία. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά έλειπε η ενέργεια, μπορεί και ένας παίκτης λιγότερος, ο Ντούσαν.

Το ματς όμως, κρίθηκε σε τρία σημεία. Το ένα ήταν τα ατομικά σημεία. Ο Κάμινγκς, ο καινούργιος παίκτης του Πανιωνίου μας έκανε σκορ 11 πόντους σε 10 λεπτά. Και στο τέλος που κρινόταν το παιχνίδι δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε το παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Δεχθήκαμε δύο τρίποντα μία τεχνική ποινή για κάτι που σε τόσα χρόνια δεν έχω ζήσει ποτέ. Δηλαδή να μιλάω με τον παίκτη μου που έκανε ένα λάθος και να μου δώσει τεχνική ποινή σε ένα σημείο στο οποίο κρινόταν το παιχνίδι. Εννοείται ότι και εμείς φταίμε για πολλά θέματα. Άνθρωποι είμαστε, δεν είναι εύκολο, συνεχίζουμε.

Δεν ξέρω εάν ο Ντούσαν θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Ειδικός δεν είμαι. Οι γιατροί ξέρουν λίγο καλύτερα. Μπορεί να πάρει κάποιες μέρες, αλλά δεν ξέρω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…