Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον Άρη…”

“Τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον Άρη…”

katsivelis

Ο Δημήτρης Κατσίβελης ήταν ιδιαίτερα καλός στο ματς με το Ρέθυμνο και τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής ανέφερε:

“Χρειαζόμασταν την νίκη, θέλαμε αυτή την αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από την Καρσίγιακα. Το ματς ξεκίνησε καλά για εμάς, πήραμε μια διαφορά αλλά δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Αυτό συνέβη γιατί είχαμε κάποια «νεκρά» διαστήματα, αμυντικά και επιθετικά, όπου χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Παρ’όλα αυτά στο τέλος ήμασταν ψύχραιμοι και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι το Ρέθυμνο μείωσε σε 72-71: “Έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, τα οποία εμείς τα επιτρέψαμε μέσα από κάποια αμυντικά λάθη. Στην επίθεση αρχικά δεν προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τα miss match και όταν το κάναμε, δεν έγινε αυτό με επιτυχία. Σε γενικές γραμμές, πάντως, είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας και δίκαια πήραμε την νίκη”.

Για τον τομέα της ψυχολογίας: “Πρέπει να αντιδράσουμε. Σίγουρα ήταν μεγάλη ευκαιρία για εμάς να προκριθούμε στους «8» του Champions League και ο τρόπος που αποκλειστήκαμε, μας αφήνει μια πικρία. Δεν τέλειωσε η χρονιά εδώ, έχουμε μπροστά μας δύο μήνες να παλέψουμε και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

Για το ντέρμπι με τον Άρη: “Είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε. Σίγουρα υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που είναι το ντέρμπι της πόλης. Έχουμε 2-3 μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε αγωνιστικά και ψυχολογικά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…