Κεντρική Basket League ΑΕΚ Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της

aek 2

Η ΑΕΚ έχει δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις μέσα σε πέντε μέρες με Στρασμπούρ και Λαύριο για το πρωτάθλημα και το Basketball Champions League.

Για να καταφέρει όμως να ανταπεξέλθει σε αυτές τις αναμετρήσεις η Ένωση χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου της.Για αυτό τον λόγο η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της με ανακοίνωση, ώστε να αποτελέσει τον έκτο παίκτη των Κυπελλούχων Ελλάδος, με την τιμή εκκίνησης των εισιτηρίων των δύο αναμετρήσεων να είναι τα 5 ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα» συνεχίζει την προσπάθειά της σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη. Και θέλει τους οπαδούς της στο πλευρό της.

Ενημερώνουμε, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες με Λαύριο και Στρασμπούρ συνεχίζεται κανονικά, διαδικτυακά και από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Πιο αναλυτικά: Το Σάββατο (24/03) και ώρα 17:00, η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, το Λαύριο, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League.

Την Τετάρτη (28/03) και ώρα 19:30, η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Στρασμπούρ στον πρώτο προημιτελικό (φάση των «8») του Basketball Champions League.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων – Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή έως Δευτέρα, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…