Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θέλουμε χρόνο για να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο”

“Θέλουμε χρόνο για να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο”

pascual

Την καλύτερη ομάδα στον τομέα τον επιθετικών ριμπάουντ χαρακτήρισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Τσάβι Πασκουάλ ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Ισραήλ. Ο Καταλανός τεχνικός του Παναθηναϊκού σημείωσε ακόμη ότι οι “πράσινοι” χρειάζονται ακόμη χρόνο, για να καταφέρουν να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι: “Εξαρτάται το παιχνίδι και αν θα μας πιέσουν ή όχι από την αρχή. Θα είναι σημαντικό πώς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι και πώς θα μπούμε στο ματς. Η Μακάμπι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν η Μάλαγα, αλλά μετά το ματς μας είναι η Μακάμπι. Πρέπει να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ και τα λάθη μας στην επίθεση. Κάθε φορά που κλέβουν την μπάλα τρέχουν πάρα πολύ καλά. Αυτά είναι τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία στην έδρα τους. Τρέχουν καλά στο επιθετικό γήπεδο και παίρνουν τα επιθετικά ριμπάουντ”.

Για τη “χημεία” του Παναθηναϊκού: ” Νομίζω πως στο πρώτο μέρος της σεζόν είχαμε χημεία. Όλες οι ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση έχουν κακές στιγμές. Είχαμε μερικές και εμείς. Δεν είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, πρέπει να βελτιωθούμε. Ο Παππάς και ο Λοτζέσκι επέστρεψαν πριν λίγες μέρες. Ο Πέιν και ο Τζέιμς θέλουν χρόνο. Θέλουμε χρόνο για να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Αλλά κάναμε δύο νίκες και είμαι ικανοποιημένος”.

Για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα: “Είμαστε χαρούμενοι που εξασφαλίσαμε μια θέση στα πλέι οφ. Όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν σκεφτόμασταν την ποιότητα των ομάδων της Euroleague και γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολη αυτή η πρόκριση. Τα καταφέραμε, είμαστε χαρούμενοι. Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να νικήσουμε στο Τελ Αβίβ. Στο τέλος της regular season θα δούμε τη θέση μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…