Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θέλω να παραμείνω, ξέρω τι σημαίνει το ματς με Άρη…”

“Θέλω να παραμείνω, ξέρω τι σημαίνει το ματς με Άρη…”

paok goss

Για ακόμη μια φορά ο Φιλ Γκος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ (το ebasket.gr εδώ και πολύ καιρό είχε αποκαλύψει το ενδεχόμενο παραμονής του). Συγκεκριμένα είπε μετά το τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο:

“Ως ομάδα μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα. Πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε τους αγώνες πιο εύκολα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έπρεπε να προσέξουμε, ευτυχώς σήμερα κερδίσαμε κι αυτό είναι που μετράει. Από τη στιγμή που τελείωσε για εμάς το Champions League, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε τους δύο πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς. Τώρα θα δείξουμε ποιοι είμαστε, είναι η εποχή που κυνηγάς το επόμενο συμβόλαιο… Εγώ δεν έχω συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα και θα το κυνηγήσω”

Για την συνέχεια: “Η βαθμολογία έχει μικρές διαφορές, οπότε τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα. Τώρα θα φανεί ο πνευματικός χαρακτήρας και τα ηγετικά προσόντα που νομίζω τα έχω. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για όλους τους αγώνες. Το να έχεις ένα παιχνίδι την εβδομάδα, σου δίνει περισσότερο χρόνο για να γίνεις καλά και να φτιάξεις πλάνο. Η ομάδα, όμως, είναι μαζί τόσους μήνες, έχει ταυτότητα.. Αυτό που μετράει, είναι η πνευματική ετοιμότητα”.

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: “Φυσικά… Όλα μου άρεσαν εδώ, η πόλη, η ομάδα και η οργάνωση. Θα χαιρόμουν αν μου δινόταν η ευκαιρία να μείνω. Είναι πολύ νωρίς κι αν δεν κάνω αυτά που θέλει η ομάδα, δεν ξέρω αν θα θέλετε να συζητήσετε κάτι τέτοιο”.

Για το ματς με τον Άρη: “Ξέρω ότι είναι σημαντικό για την πόλη. Και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρω. Είμαι ευγνώμων που θα παίξω τέτοια ματς σε τέτοια ατμόσφαιρα. Έχω παίξει και στο Eurocup. Είμαι ενθουσιασμένος”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …