Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σπάνιος δημιουργός ο Καλάθης”

“Σπάνιος δημιουργός ο Καλάθης”

pasqual

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ για τον Νικ Καλάθη πριν τη “μάχη” με τη Βαλένθια για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Καταλανός τεχνικός ανέφερε ακόμη ότι η η Βαλένθια είναι εξαιρετική ομάδα και θα είναι πολύ δύσκολη για εμάς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

“Η Βαλένθια είναι μια ομάδα εξαιρετική, η οποία πέρασε σκαμπανεβάσματα. Δεν έχει πάρει τις νίκες που της άξιζε να πάρει. Δεν έχει πίεση, ενώ πλέον νιώθουν περισσότερο ομάδα ειδικότερα μετά τις επιτυχίες τους την προηγούμενη εβδομάδα και τις νίκες που πέτυχαν. Έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς.

Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας γιατί βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο. Μπορεί η Βαλένθια να μην διαθέτει ισχυρό όνομα, όπως άλλοι σύλλογοι, αλλά έχει σπουδαίο ρόστερ. Χρειαζόμαστε ένα γεμάτο “Νίκος Γκάλης”, γιατί θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στο σπίτι μας πριν τα playoffs. Θέλουμε να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο ματς, για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς.

Για τον Νικ Καλάθη: “Πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς να σκεφτόμαστε ατομικά επιτεύγματα. Ο Νικ κάνει φανταστική δουλειά απ’ την πρώτη στιγμή της σεζόν. Είναι ένα σπάνιος δημιουργός και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, καθώς αξίζει το καλύτερο!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…