Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος: “Δεν θα προλάβει την Μάλαγα ο Παπανικολάου, ανοικτό για Σπανούλη-Πρίντεζη”

Σφαιρόπουλος: “Δεν θα προλάβει την Μάλαγα ο Παπανικολάου, ανοικτό για Σπανούλη-Πρίντεζη”

giannis sfairopoulos

Ο προπονητής του Ολυμπιακού,Γιάννης Σφαιρόπουλος,μίλησε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης για την μεγάλη σε έκταση νίκη της ομάδας του αλλά και για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν με Μάλαγα (30/3) οι Παπανικολάου, Πρίντεζης και Σπανούλης.

Αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε:”Το πιο σημαντικό είναι ότι ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Παίξαμε καλή άμυνα. Ο Κόροιβος πάντως παίζει πολύ καλύτερα από αυτό που έδειξε σήμερα. Σταματήσαμε τα κλειδιά του Κοροίβου και σιγά σιγά χτίσαμε διαφορά. Όσο πλησιάζουμε στην Άνοιξη, πρέπει να ανεβάζουμε ρυθμούς και την απόδοσή μας. Πλησιάζουν πολύ κρίσιμα παιχνίδια.”

Στην συνέχεια σχετικά με το αν θα αγωνιστούν με την Μάλαγα οι Παπανικολάου, Σπανούλης και Πρίντεζης, τόνισε: “Ο Παπανικολάου δεν θα προλάβει. Για τον Σπανούλη θα δούμε αύριο (27/3) πώς θα πάει. Αυτό ήταν το 51ο φετινό μας παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλη καταπόνηση. Ο Πρίντεζης είχε ένα μεγάλο σκίσιμο ανάμεσα στα δύο δάχτυλα του ποδιού και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Παπανικολάου θέλει ακόμη χρόνο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…