Κεντρική Basket League ΑΕΚ Σάκοτα: “Είχαμε ένα χρέος”

Σάκοτα: “Είχαμε ένα χρέος”

sakota 2

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ, αλλά κι από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Κολοσσό εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, αλλά και για την απόδοση. Σκοράραμε 95 πόντους μετά από διακοπή του πρωταθλήματος. Εκτός από τις βολές, που το νούμερο δεν είναι πραγματικότητα για μας (11 χαμένες), τα υπόλοιπα ήταν ΟΚ. Μπορούμε βέβαια και καλύτερα. Το παιχνίδι είχε σημασία, γιατί ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που θα παλέψει για την τετράδα κι έπρεπε να κερδίσουμε. Μετά από μεγάλες επιτυχίες οι ομάδες συνήθως χαλαρώνουν. Το φοβόμαστε αυτό, γιατί εκτός των άλλων, για αρκετές μέρες ήμαστε σε δύο σημεία. Μια ομάδα εδώ και μία με την Εθνική, αφού είχαμε πολλούς διεθνείς. Δεν ψάχναμε περισσότερα, σημασία είχε η νίκη, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε και τη διαφορά”, είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για το αν το μυαλό βρισκόταν και στη Νίμπουρκ: “Δεν νομίζω, επειδή έχουμε μιλήσει από την αρχή και είπαμε ότι έχει μεν σημασία το επόμενο παιχνίδι, αλλά δεν βοηθά να το σκεφτόμαστε από πριν. Είναι άλλη ομάδα και άλλο στιλ η Νίμπουρκ κι από την άλλη στο πρωτάθλημα υπάρχει ένα χρέος. Χάσαμε στον πρώτο γύρο από τον Κολοσσό κι άρχισε μια κακή πορεία έκτοτε. Έπρεπε να είμαστε σοβαροί. Δεν είπαμε τίποτα για Νίμπουρκ. Από αύριο θα τη σκεφτούμε”.

Για το βάθος του πάγκου της ΑΕΚ: “Από ένα σημείο και μετά σήμερα σκεφτόμουν το χρόνο συμμετοχής κάποιων παιδιών. Να μην ξεπεράσουν τα 20 λεπτά και το καταφέραμε. Όσο υπάρχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα πρέπει να έχεις τόσους παίκτες και παραπάνω. Είδατε χθες και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που γέμισαν τα ρόστερ τους. Οι ομάδες έχουν ανάγκη τα πολλά παιδιά. Εμείς δεν ξέρουμε πόσο μακριά θα πάμε στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…