Κεντρική Α1 ΑΕΚ Πρόστιμο σε Σάκοτα και ΑΕΚ από τον Αθλητικό Δικαστή

Πρόστιμο σε Σάκοτα και ΑΕΚ από τον Αθλητικό Δικαστή

Ντράγκαν Σάκοτα και ΑΕΚ τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή για τα όσα συνέβησαν στην 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς της Ένωσης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.100 ευρώ, καθώς θεωρήθηκε ότι ανάρμοστη η συμπεριφορά του σε βάρος ενός εκ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης με το Λαύριο.

Από την άλλη, η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.500 ευρώ για ρίψη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο και για υβριστικά συνθήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1) Επιβάλλεται στον κο Ντράγκαν Σάκοτα, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του διαιτητή που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΑΕΚ ΚΑΕ» και της ομάδας «ΛΑΥΡΙΟ Γ.Σ.», που διεξήχθη στις 24.03.2018, στο γήπεδο «ΟΑΚΑ», χρηματικό πρόστιμο χιλίων εκατό ευρώ (1.100,00) και

2) Επιβάλλεται στην Α.Ε.Κ. ΚΑΕ: α) για ρίψη αντικειμένου (ρίψη νερού) εντός του αγωνιστικού χώρου χρηματικό πρόστιμο ποσού χιλίων ευρώ (1.000,00) και β) για υβριστικά συνθήματα, με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ, για τον ως άνω αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ποιος πρωταθλητής, ποιο final-8 και ποιο Τσάμπιονς Λιγκ;

Η πρόταση της ΑΕΚ αποδείχθηκε πιο… ασφαλής, «βιώσιμη» κι έτσι το final-8 του Τσάμπιονς Λιγ…