Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι, κάναμε φθηνά λάθη”

“Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι, κάναμε φθηνά λάθη”

karsiyaka paok

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την Ευρώπη μετά την ήττα από την Καρσίγιακα με διαφορά 12 πόντων (79-67). Πλέον ο “Δικέφαλος” επικεντρώνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα…  Μετά το τέλος του αγώνα στην Τουρκία, ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” ανέφερε:

“Θέλω να συγχαρώ την Καρσίγιακα για την νίκη. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά, ειδικά αμυντικά. Τους αφήσαμε να βάλουν κάποια εύκολα καλάθια και να βρουν αυτοπεποίθηση. Αντιδράσαμε στο δεύτερο μέρος και είχαμε μια πολύ καλή τρίτη περίοδο. Στα τελευταία λεπτά ήταν μια μεγάλη μάχη αλλά έγιναν κρίσιμα λάθη από εμάς. Υπήρχαν κάποια κρίσιμα ριμπάουντ και κάποια ελεύθερα σουτ που δεν βάλαμε. Ηταν δύσκολα αυτήν η χρονιά για εμάς στο Champions League. Τώρα, που είναι το τέλος μας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για όλη την προσπάθεια.

Ισως έπρεπε να προχωρήσουμε περισσότερο. Όπως είπα, κάποια φθηνά λάθη και στα δύο παιχνίδια, μας κόστισαν την πρόκριση. Δεν ξεκινήσαμε καλά σε αυτήν τη χρονιά αλλά αντιδράσαμε σαν ομάδα. Είχαμε κάποια πολύ καλά παιχνίδια. Η Καρσίγιακα είναι μια καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, με μεγάλες δυνατότητες. Παλέψαμε, ήμασταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο παιχνίδι. Γενικά, είναι θετική η εικόνα από την μία πλευρά. Από την άλλη, νομίζω ότι είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για περισσότερη επιτυχία με πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αυτό είναι το μπάσκετ… Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην Ελλάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…