Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Η πίεση είναι ίδια”

Πασκουάλ: “Η πίεση είναι ίδια”

pasqual

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αυριανή (2/3) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο “Νίκος Γκάλης”, για την 24η αγωνιστική της Euroleague. O τεχνικός του “τριφυλλιού” τόνισε ότι η πίεση είναι ίδια για τους προπονητές, πριν από τα ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: “Ναι, πάντα το αίσθημα είναι το ίδιο, είναι μεγάλο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι πολύ δύσκολο για μας, το να κερδίσεις τρεις φορές απέναντι σε μια ομάδα όπως τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο, αλλά το καταφέραμε”.

Για το που υπάρχει μεγαλύτερη πίεση: “Για τον προπονητή είναι το ίδιο πράγμα, πριν από αυτά τα παιχνίδια η πίεση είναι η ίδια. Νομίζω στην Ελλάδα για τους φιλάθλους είναι πιο σημαντικά αυτά τα ματς, ενώ στην Ισπανία είναι διαφορετικά, καθώς μόνο όταν κρίνεται κάτι γίνεται σημαντικό ένα ματς Ρεάλ Μαδρίτης -Μπαρτσελόνα”.

Για τους νέους παίκτες: “Και οι δύο ομάδες έχουμε 15 – 16 παίκτες, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι, θέλουμε αυτοί οι παίκτες να προσαρμοστούν και να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν , νομίζω θα γίνουμε πιο δυνατοί, δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά αυτοί που παίζουν να μας δίνουν βοήθεια”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…