Κεντρική Basket League ΑΕΚ Παράπονα για διαιτησία από Σάκοτα!

Παράπονα για διαιτησία από Σάκοτα!

sakota

Παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης της ΑΕΚ με το Λαύριο είχε ο προπονητής της Ένωσης, Ντράγκαν Σάκοτα. Ο τεχνικός της “Βασίλισσας” είχε παράπονα για μία φάση στο τέλος, στην οποία θεωρεί ότι οι διαιτητές έπρεπε να σφυρίξουν αντιαθλητικό σε μία περίπτωση, ενώ αντίθετα αυτοί σφύριξαν απλό φάουλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Συγχαρητήρια για τη νίκη και για τη διαφορά, αν και δεν ήταν αυτός ο πρωταρχικός στόχος μας. Θέλαμε πρώτα απ’ όλα να κερδίσουμε το Λαύριο, που είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Για 35 λεπτά παίξαμε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια μας. Σκεφτόμουν και το χρόνο συμμετοχής. Ο Χάρις ήταν άρρωστος και θέλησα να τον αλλάξω στο τέλος, αλλά το σκορ δεν πήγε όπως θέλαμε και αναγκάστηκα να ξαναβάλω κάποιους παίκτες.

Υπάρχουν κάποια θέματα που δεν μου αρέσουν με τη διαιτησία. Δεν υπήρχε λόγος σήμερα να έχω νεύρα, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει ένα βίντεο να δει ο διαιτητής αν αυτό στο τέλος ήταν αντιαθλητικό φάουλ. Γιατί σε άλλο παιχνίδι με άλλη ομάδα το έδωσαν. Γιατί δεν το έδωσε αυτός, το ξέρει μόνον ο ίδιος.

Πετύχαμε αρκετούς στόχους σήμερα, και είμαστε ευχαριστημένοι”.

Για τον αγώνα με τη Στρασμπούρ και τη συμμετοχή ή όχι του Ντόυσαν Σάκοτα: ” Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Ντούσαν. Δεν έχει κάνει 10 μέρες προπόνηση κι αυτό είναι σημαντικό. Δεν μπορεί να υπολογίσει κανένας πότε θα υποχωρήσει το αιμάτωμα που έχει στη μέση. Είναι καλύτερα, αλλά προπόνηση δεν μπορεί να κάνει. Το βέβαιο είναι ότι χρειαζόμαστε τη χημεία όπως την έχουμε φτιάξει.

Ναι μεν χάσαμε δύο φορές από τη Στρασμπούρ και τώρα λέμε ευτυχώς που χάσαμε, γιατί αν είχαμε κερδίσει το δεύτερο παιχνίδι, ίσως θα παίρναμε την τέταρτη θέση. Θα είχαμε άλλον αντίπαλο στην προηγούμενη φάση και μπορεί να μην είχαμε φτάσει εδώ. Ήμαστε τυχεροί σε αυτή την ήττα. Πρέπει να υπάρχει εγωισμός και οι μεγάλες ομάδες τον έχουν και σκέφτονται τι θα κάνουν για να κερδίσουν έναν αντιπαλο που τους έχει κερδίσει δύο φορές. Έτσι σκέφτομαι εγώ και θέλω να πιστεύω ότι και οι παίκτες σκέφτονται το ίδιο. Είναι ευκαιρία για μας. Θα προσπαθήσουμε, αλλά είναι και ο αντίπαλος είναι καλός. Είναι περίεργο που δεν παίζεις μόνο για τη νίκη σε αυτή τη φάση, αλλά και για τη διαφορά, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο στις άλλες διοργανώσεις. Δεν είναι δίκαιος ο κανονισμός, αλλά αυτός είναι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και στο εκτός έδρας παιχνίδι, οπότε πρέπει να το δούμε σαν πρώτο ημίχρονο”.

Για το αν ψάχνει άλλον παίκτη: “Προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη για παίκτη, δεν είναι καν θέμα αυτό τούτη τη στιγμή. Στη συνέχεια δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί από τραυματισμούς και τέτοια πράγματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…