Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ-Κόροιβος με… 1 ευρώ!

ΠΑΟΚ-Κόροιβος με… 1 ευρώ!

apalataki

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτηρίων για το ματς με τον Κόροιβο και θέλοντας να “μαζέψει” κόσμο το “Παλατάκι” αλλά και συνεχίζοντας από πέρυσι την “Ημέρα ΠΑΟΚ – Ημέρα Μπάσκετ”, η γενική είσοδος στο γήπεδο θα είναι 1 ευρώ!

Αναλυτικά:

Μετά από δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο PAOK Sports Arena και μαζί επιστρέφει και η «Ημέρα ΠΑΟΚ – Ημέρα Μπάσκετ». Αυτό το Σάββατο, στο «Παλατάκι» και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, η γενική είσοδος στο γήπεδο θα είναι 1€, στο πλαίσιο μίας ιδιαίτερης ημέρας η οποία ξεκίνησε πέρσι με σκοπό την καθιέρωσή της ως «Ημέρα ΠΑΟΚ – Ημέρα Μπάσκετ».

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στις 16:30 για την 21η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League, με γενική είσοδο 1€ για όλους τους φιλάθλους, τους οποίους περιμένουμε στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και να δουν έναν όμορφο αγώνα μπάσκετ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας ξεκίνησε ήδη από το online δίκτυο της Ticketmaster και θα συνεχιστεί από την Τετάρτη (28/3) και από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ (PAOK Sports Arena), αλλά και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Η γενική είσοδος είναι 1€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ), εκτός από τις θύρες VIP, για τις οποίες δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…