Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πάντα ξεχωριστά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό”

“Πάντα ξεχωριστά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό”

printezis

Καμία ομάδα δεν γίνεται “υπερομάδα” επειδή κέρδισε 1-2 σερί ντέρμπι, όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε ότι πάντα τα παιχνίδια ανάμεσα στους δύο “αιωνίους” είναι ξεχωριστά.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: “Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Και ο Παναθηναϊκός τώρα το θέλει, μετά την άσχημη εμφάνιση που είχε στη Χίμκι και εμείς το θέλουμε πάρα πολύ, για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες για το πλεονέκτημα. Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, δεν παίζουν ρόλο οι παραδόσεις. Και οι δυο μας το θέλουμε πολύ, θα δούμε τι θα γίνει”.

Για το «πράσινο» sold out, τον Μάικ Τζέιμς και τον Άντριαν Πέιν: “Με την πάροδο των χρόνων νιώθεις πιο ωραία, όταν παίζεις σε γεμάτα γήπεδα, αρκεί να είναι μια ωραία και πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός παίρνει ενέργεια από το γήπεδό του και από τον κόσμο του. Το γνωρίζουμε αυτό. Αλλά και εμείς και στην Ευρώπη πηγαίνουμε αρκετά καλά. Έχουμε κάνει καλά ματς. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε άλλο ένα, για να πάρουμε τη νίκη, που θέλουμε πάρα πολύ”.

Για το αν ένα διπλό στο “Νίκος Γκάλης” σημαίνει πλεονέκτημα έδρας για τον Ολυμπιακό: “Όχι, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Είναι αρκετά τα παιχνίδια. Και για τις δύο ομάδες δεν κρίνεται κάτι σημαντικό αύριο. Έχουμε ακόμα δρόμο».

Για τον Μπόμπι Μπράουν: “Είναι έμπειρος παίκτης, έχει ποιότητα κι αυτό φάνηκε στο φιλικό με το Λαύριο. Προσαρμόστηκε με μία προπόνηση, έδειξε κάποια καλά σημάδια και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει”.

Για τις επιλογές στο ρόστερ και την επιστροφή του Κιμ Τιλί: “Μακάρι να υπάρχουν πολλές επιλογές, όχι μόνο στη θέση μου, αλλά γενικότερα. Είναι σημαντικό να υπάρχουν πολλοί παίκτες, αλλαγές και σωστό rotation, για να κάνεις καλύτερη προπόνηση. Κάποια στιγμή που δεν είσαι αυτός που πρέπει, είναι σημαντικό να βρίσκεται κάποιος που θα δίνει λύσεις και το κάτι παραπάνω για εσένα”.

Για τις διαδοχικές ήττες του Ολυμπιακού στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό Superfoods: “Πέρυσι ήμασταν εμείς σε μια παρόμοια θέση. Δεν αλλάζει κάτι αν κερδίσει ο Ολυμπιακός κερδίσει 1-2 ματς σερί ή αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει 3-4 ματς σερί. Δεν σημαίνει ότι η άλλη ομάδα δεν είναι καλή ή η άλλη είναι υπερομάδα. Είναι και οι δύο πολύ δυνατές ομάδες και έμπειρες. Αυτά τα ματς είναι πάντα ξεχωριστά. Πάντα μπορεί να παίξουν ρόλο τα αποτελέσματα, αλλά δεν θα κρίνει κάτι συγκεκριμένο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…