Κεντρική Basket League ΑΕΚ Πανέτοιμη για Στρασμπούρ

Πανέτοιμη για Στρασμπούρ

aek 1

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη δύσκολη αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ (28/03, 19:30), με τον Ντράγκαν Σάκοτα να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Βάσεις πρόκριση στο Final Four του Champions League θέλουν να βάλουν οι “κιτρινόμαυροι” στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης απέναντι στους Γάλλους και εκεί ο τεχνικός της ομάδας θα έχει όλα τα “όπλα” στη διάθεσή του.

Ο Ντούσαν Σάκοτα από την πλευρά του προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και έδειξε πως μπορεί ο προπονητής της ομάδας να υπολογίζει κανονικά σε αυτόν για το παιχνίδι με την ομάδα του Βενσάν Κολέ, ενώ κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Όσων αφορά τη βοήθεια του κόσμου, στην “Ένωση” περιμένουν οι οπαδοί τους να δώσουν δυναμικό παρών και να αναλάβουν τον ρόλο του έκτου παίκτη, καθώς υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για ένα μαγικό χαρτάκι.

Τέλος το παρών στη σημερινή προπόνηση έδωσε και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε το πρόγραμμα από κοντά και έδειξε πως βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…