Κεντρική Basket League Άρης Απόφαση για διεξαγωγή του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στις 21/3

Απόφαση για διεξαγωγή του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στις 21/3

tsairelis

Την Δευτέρα έγινε Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ για να αποφασιστεί πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Τελικά το ντέρμπι που είχε αναβληθεί λόγω του συλλαλητηρίου των οπαδών των “ασπρόμαυρων” εν όψει του ματς με την ΑΕΚ, πρόκειται να γίνει στις 21/3 και αναμένεται γι’ αυτό ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ.

Tους “κίτρινους” εκπροσώπησε ο Θωμάς Νικολός και τον “Δικέφαλο” ο Άρης Καρακούσης.  Η πλευρά του Άρη ζήτησε το ματς να γίνει μέσα στο επόμενο σαββατοκύριακο και ταυτόχρονα να αναβληθεί η αγωνιστική, η πρόταση αυτή αντιμετωπίστηκε θετικά από κάποιες ομάδες αλλά τελικά κατά πλειοψηφεία αποφασίστηκε στο Δ.Σ. ο αγώνας να γίνει στις 21/3.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προκριθεί απέναντι στην Καρσίγιακα, στην συνέχεια για την φάση των “8” του Champions League, οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 27 ή 28 Μάρτη και 3 ή 4 Απρίλη. Επί της ουσίας, στις 21/3, ήταν η μοναδική “άδεια” Τετάρτη που υπήρχε για να γίνει το ματς από την στιγμή που δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Άρη να πραγματοποιηθεί το ντέρμπι μέσα στο σαββατοκύριακο.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…