Κεντρική Basket League Άρης Ώρα… νομικών ενεργειών από Α.Σ.

Ώρα… νομικών ενεργειών από Α.Σ.

Είχαμε αναφέρει την προοπτική να γίνουν νομικές ενέργειες από πλευράς Άρη λόγω της κατάστασης που έχει “φέρει” την ΚΑΕ ο Νίκος Λάσκαρης και με ανακοίνωσή του ο Α.Σ. ενημερώνει πως δόθηκε εντολή να αναλάβει δράση το νομικό τμήμα του Α.Σ. με σκοπό να βρεθεί λύση. Πλέον φαίνεται πως θα προχωρήσει η διαδικασία για την Διοίκηση Πρωτοδικείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 6/3/2018 στα γραφεία του Α.Σ ΑΡΗΣ παρουσία του προέδρου του συλλλογου και της 5μελους επιτροπής που συστήθηκε για την διερεύνηση των δυνατοτήτων μεταβίβασης των μετόχων από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αποφασίστηκαν τα εξής :

– Η πενταμελής επιτροπή μετά από 40 μέρες προσπαθειών, επαφών, διερεύνησης νομικών και οικονομοτεχνικών λεπτομερειών πάνω στο θέμα της μεταβίβασης με τον κ. Λάσκαρη και μετά την τελευταία απάντηση του μεγαλομετόχου με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 5/3, είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι ο κ. Λασκαρης δεν έχει την παραμικρή ουσιαστική διάθεση να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετόχων. Ως εκ τούτου, η αποστολή της επιτροπής ολοκληρώθηκε αφού περαιτέρω διατήρηση μιας προσχηματικής και άκαρπης επικοινωνίας με τον μεγαλομέτοχο, κρίθηκε ανώφελη και ελλοχεύει τον κίνδυνο να καταταγεί ο ΑΣ και η επιτροπή στην κατηγορία των – εκούσια η ακούσια – συμμετεχόντων σε μια συνεχιζόμενη φαρσοκωμωδία .

– Ο ΑΣ ΑΡΗΣ, συναισθανόμενος την ευθύνη του ως δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΚΑΕ και ως θεματοφύλακας του συλλόγου, έδωσε άμεσα εντολή στο νομικό του τμήμα να διερευνήσει και εξαντλήσει τις δυνατότητες που του δίνει ο Νόμος για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η μεγάλη προσπάθεια του Μιλόσεβιτς

Eχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Άρη με την Λάρισα, με τον Μίλαν Μιλό…