Κεντρική Διεθνή “Οι σημερινοί παίκτες δεν έμαθαν ποτέ να παίζουν με αρχ…”

“Οι σημερινοί παίκτες δεν έμαθαν ποτέ να παίζουν με αρχ…”

dino radja

“Επίθεση” στους Κροάτες παίκτες του σήμερα, που δεν έχουν σχέση με τους παλιούς, έκανε ο Ντίνο Ράτζα σε συνέντευξη του. Ακόμη, ο Ντίνο Ράτζα ήταν λάβρος και κατά του Νέβεν Σπάχια, ύστερα από την σκληρή κριτική που άσκησε ο τελευταίος, για την κακή πορεία της Εθνικής Κροατίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο “Index”:

Για το αν σκέφτηκε να παραιτηθεί: “Το σκέφτηκα να παραιτηθώ, αλλά αποφάσισα να μείνω. Δεν σκοπεύω να παραιτηθώ προς το παρόν. Γράφτηκε ότι θα πάω στην Τσεντεβίτα, αλλά ποτέ δεν έγιναν τέτοιες συζητήσεις και το επινόησαν κακές γλώσσες”.

Για την άσχημη κατάσταση της Κροατίας στα “παράθυρα” και τη νοοτροπία: “Η κατάσταση που υφίσταται τώρα δεν είναι κάτι χθεσινό. Συμβαίνει επί χρόνια. Το πρόβλημα για το κροατικό μπάσκετ αφορά το ότι δεν είναι ο Σκέλιν, ο Ντίνο ή ο Στόικο. Ούτε αυτοί που παίζουν σήμερα. Το πρόβλημα είναι η καταστροφή πλάνο των προπονητών.

Αυτά τα παιδιά δεν προπονήθηκαν ποτέ με αρχ#$%. Το εγγυώμαι ότι εγώ, ο Στόικο, ο Γιόζιπ, το παιδί του Ουλιάρεβιτς και το παιδί του Πρκάτσιν θα ήμασταν μπροστά στην πρώτη περίοδο, γιατί δεν θα αντέχαμε περισσότερο, με τη Ρουμανία. Ξέρεις γιατί; Γιατί θα τους είχαμε σπάσει στο ξύλο. Με τη Ρουμανία δεν χρειαζόμασταν κανέναν. Έπρεπε να μαζευτούμε και να πούμε: Ρουμάνοι; Σκάμε στα γέλια, πάμε έξω και τους νικάμε. Όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν μεγαλώνουμε παιδιά έτσι για χρόνια και φοβούνται τη σκιά τους. Εγώ και ο Στόικο είμαστε ένοχοι γι’ αυτό;”

Για την σκληρή κριτική από τον Σπάχια για την πορεία της εθνικής: “Τώρα παίρνω μαθήματα από τον Σπάχια, που φίλησε τον κ@#$ του μεγάλου αφεντικού για τέσσερα χρόνια. Όταν ήταν 11ος στο Ευρωμπάσκετ και δεν πέρασε στο Παγκόσμιο, δεν μίλησε για τραγωδία. Τώρα, το κάνει όμως”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…