Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το ματς”

“Οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το ματς”

aris lykogiannis kolossos rodou

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του Κολοσσού Ρόδου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Άρης Λυκογιάννης. Ο Έλληνας προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ τόνισε ότι το ματς έκριναν μικρές λεπτομέρειες.

Αναλυτικά:

“Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στου παίκτες μου. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ έχει βαθύ ρόστερ, εμείς είχαμε κόπωση και φθορά λόγω των φάουλ καθώς αποβλήθηκαν τρεις παίχτες μας. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε κάτι στο τέλος αλλά δεν προσέξαμε στην επαναφορά μας. Οι μικρές λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν το παιχνίδι”.

Για την ευστοχία του ΠΑΟΚ στα τρίποντα: “Νομίζω ότι οι αντίπαλοι μας ήταν σε πολύ καλή μέρα αλλά η ευστοχία τους στα τρίποντα δεν ήταν αυτό που καθόρισε το παιχνίδι. Δεν τους επιτρέψαμε να πάρουν τα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ σε αυτόν τον τομέα. Όταν όμως ένα παιχνίδι πηγαίνει τόσο κοντά στο σκορ, όπως είπα και πριν κάποιες λεπτομέρειες κρίνουν τον νικητή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…