Κεντρική Basket League Άρης “Οφείλω στον Άρη…”

“Οφείλω στον Άρη…”

aggelou 1

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη, οι “κίτρινοι” επικράτησαν του Προμηθέα και πήραν μια σημαντική νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε:

“Δεν θέλω αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Ξέρετε και ξέρω καλά ότι το πρόβλημα του Άρη δεν είναι το μπάσκετ. Είναι πολύπλευρο... Είδα αυτές τις 40 ώρες που είμαι εδώ πάρα πολλούς ανθρώπους να έχουν διάθεση να τρέξουν σε όλα τα μέτωπα, να αγωνιστούν. Όλοι προσπαθούν. Αυτό που προσπαθήσαμε εμείς δεν ήταν προπονητικό, αλλά ψυχοπνευματικό. Θέλαμε να βοηθήσουμε τους παίκτες για να βγει το 40λεπτο όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Βοήθησε ο Θεός και ήρθε η νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους επί τη ευκαιρία των γενεθλίων για τα 104 χρόνια του συλλόγου. Δέχθηκα τηλέφωνα και μηνύματα στήριξης και είναι συγκινητικό… Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, είμαστε σε μια προσπάθεια σκυταλοδρομίας και συνεχίζουμε για το φίνις του πρωταθλήματος. Εγώ οφείλω στον Άρη. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε.  Προσαρμόστηκα σε μια προσπάθεια που γίνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…